madonna tramp

Spel

Wie deed Madonna niet & wie wel?
balaklava

Rimpelloos?

Remedies tegen rimpels op een rij
Neneh Cherry

Het nieuwe 50!

Dit is het nieuwe 50: fit en fab
mirren-thumb

Hommage

Helen Mirrens borsten gaan met welverdiend pensioen

Anne Sinclair bezint zich op haar toekomst met DSK

Stand by your man is een loffelijk streven, maar hoelang ga je daar mee door als die man Dominique Straus-Kahn heet?  Het incasseringsvermogen van Anne Sinclair wordt danig op de proef gesteld.

Twee maanden geleden verklaarde DSK –nadat hij in New York was vrijgesproken van vervolging – dat de nachtmerrie over was en hij dolblij was terug te kunnen keren naar huis. Daar wachtte hem echter de ene na de andere affaire (maar niet in de zin die hij gewend was).

Hij werd over de gebeurtenissen geïnterviewd op de Franse TV, maar met fluwelen handschoentjes aangepakt, want de ondervraagster Claire Chazal is een oude vriendin van de familie. Toch bewees ze DSK geen dienst met haar softe aanpak, zijn optreden was een ramp: hij kwam hooghartig en onsympathiek over. En dan was er de aanklacht wegens aanranding, ditmaal niet door een ‘meid’, maar iemand uit de eigen elitaire kring, de journaliste Tristane Banon. En hoewel de aanklager bewezen achtte dat de daden van DSK als seksuele aanranding konden worden aangemerkt, werd de zaak geseponeerd wegens verjaring.

Een week nadat de zaak Banon ten einde kwam, raakte DSK verstrikt in l’affaire du Carlton. Bij een onderzoek naar claims over Franse politici die met een clubje prostituees orgies hielden in het Carlton hotel in Lille op kosten van de staat, duiken ook de initialen DSK op. Dit volgens lekken naar de Franse pers. De reactie van DSK: kwaadaardige insinuaties.

Maar hij blijft achtervolgd worden door verhalen over afspraakjes met allerlei prostituees. Het dagblad France Soir en het weekblad Le Journal du Dimanche rapporteren afzonderlijk van elkaar over de vrouwen uit het Lille-clubje die bij verschillende gelegenheden naar Washington en New York vlogen om DSK te ‘ontmoeten’. In Closer magazine, vertelde ene  F hoe ze DSK in een luxueus hotel in Washington bezocht voor een sekspartijtje en hem best aardig en zeer charismatisch vond.

Dat is het Franse publiek inmiddels niet meer met haar eens, bij een recente poll noemden de Fransen hem met 71% de minst geliefde politicus. Vlak na zijn arrestatie in NY dacht 57 % nog dat hij erin geluisd was.

<

En wat vindt Madame Sinclair? Volgens Le Nouvel Observateur was ze zo overstuur toen ze over de arrestatie van haar man hoorde, dat ze urenlang jammerde en geen woord kon uitbrengen. Maar uiteindelijk stapte ze in het vliegtuig om haar man bij te staan.

Maar na l’affaire du Carlton was de maat klaarblijkelijk vol voor Anne Sinclair. Ze vertrok in haar eentje naar hun huis in Marokko, waar ze zich bezint op haar toekomst met DSK. Ze voelt zich of haar leven door een aardbeving getroffen is en schaamt zich over het walgelijke gedrag van haar man. Dit alles wordt opgetekend door haar nieuwe biograaf Alain Hertoghe, terwijl eerder al het boek verscheen: Madame DSK, un destin brisé (een bestemming aan diggelen). Over het leven van haar man DSK wordt een film gemaakt. Een pornofilm, vanzelfsprekend.

Bron: Wall Street Journal

You may also like...

, ,

Nog geen reakties.

Laat een reaktie achter


Home