madonna tramp

Spel

Wie deed Madonna niet & wie wel?
balaklava

Rimpelloos?

Remedies tegen rimpels op een rij
Neneh Cherry

Het nieuwe 50!

Dit is het nieuwe 50: fit en fab
mirren-thumb

Hommage

Helen Mirrens borsten gaan met welverdiend pensioen

Maak je niet druk, maak je mooi

Waarom je je mooi moet maken, en mooi moet kleden? Het is een oefening in creativiteit en je voelt je er beter door. En anderen zijn aardiger tegen je, zeggen de dames van Advanced Style, de bekende blog van fotograaf Ari Seth Cohen (inmiddels is er ook een boek). De stijlvolle oudere dames zijn een feest om naar te kijken, en om naar te luisteren. Vroeger loog ik altijd over mijn leeftijd. Als iemand vroeg hoe oud ik was, zei ik: ‘Ik ben tussen de 50 en de dood.’ Maar nu ben ik trots: Ik ben 90 jaar.

Zoals een andere dame stelt: Tot je 80ste lieg je, na je 80ste schep je op. En: Hoe ouder we worden, hoe beter we worden.
Daarom richt een van hen zich ook tot de jonge vrouwen met de geruststellende woorden: Ooit ben je een oude vrouw, maak je niet druk.

You may also like...

, ,

Nog geen reakties.

Laat een reaktie achter


Home