madonna tramp

Spel

Wie deed Madonna niet & wie wel?
balaklava

Rimpelloos?

Remedies tegen rimpels op een rij
Neneh Cherry

Het nieuwe 50!

Dit is het nieuwe 50: fit en fab
mirren-thumb

Hommage

Helen Mirrens borsten gaan met welverdiend pensioen

Zwemgoed

Madonna gaat volledig gekleed te water, met pet op! Snappen jullie er nog iets van?

 

Op het podium -ook weer tijdens de huidige MDNA tour- trekt ze zoveel mogelijk uit. Maar dat doet ze dus allemaal aan als ze gaat zwemmen!


Bron: DM
Uit de oude doos: EEN FIGUUR DAT TOT DE VERBEELDING SPREEKT, 26 april 2011.

Alsof het niet al complex en moeilijk genoeg is een oudere vrouw te worden, moet dat een ware hel zijn met het spotlight van de media op je gericht. Als aan elke extra kilo of bad-hair-day een artikel wordt gewijd, compleet met onflatteuze paparazziplaatjes.

Precies dit overkomt Nigella Lawson (1960), de Britse kookgodin die gezegend en gestraft is met een figuur dat bijzonder tot de verbeelding spreekt. Sinds ze in 2001 op tv verscheen met haar eerste kookprogramma heeft ze het meest besproken postuur in de Britse pers.

Mannen willen haar hebben, vrouwen willen haar zijn, luidde het oordeel. In 2009 werd Nigella verkozen tot vrouw met het meest begerenswaardige figuur. Twee op de drie Britse vrouwen verklaarden haar zandlopermodel graag te willen hebben.
Dat belette de tabloids niet om Nigella een week later te bekritiseren vanwege een onflatteuze jurk of haardracht en bovenal te zinspelen op gewichtstoename. Nigella is in haar kookprogramma elke week een grotere ster… Verliest ze de strijd met de extra pondjes?

Met haar verlokkend vrouwelijke rondingen en weelderig figuur, was Nigella blijkbaar maar enkele pondjes verwijderd van: te dik.

Vorige week dook Nigella die voor een kookprogramma in Australië is, er de zee in gehuld in een bourkini (overigens een perfect zomers alternatief voor de breibodysuit). Het oordeel was snel geveld: Nigella probeert de aangekomen kilootjes te verbergen. Op haar eigen site staat te lezen dat ze aan zonnefobie lijdt: Given that I am, generally, given to anxious sunphobia, I can’t tell you how gorgeous it is to relish the good weather for once.

Over haar ‘voluptueuze’ figuur zegt Nigella in een interview met The Australian Women’s Weekly:

Als ik 40 pond (18 kilo) zou afvallen zou ik er meteen 10 jaar ouder uit zien. Dat is mijn excuus. Maar vrouwen kwellen zichzelf snel met hun gewicht en elke keer dat ik zei ‘ik moet wat af vallen’ kwam ik gegarandeerd aan.

Bovendien: Ik hou van eten en van koken en daar wil ik mezelf niet van beroven. Dun zijn werkt fantastisch voor kleding, maar ik zit niet in de modewereld.

Ze is blij met wat ze in de spiegel ziet, zegt Nigella: al ben ik gebouwd als een kogelstoter. Nigella klinkt stoer, zij het toch wel een beetje getormenteerd. Wat we natuurlijk prima snappen.

You may also like...

Nog geen reakties.

Laat een reaktie achter


Home