madonna tramp

Spel

Wie deed Madonna niet & wie wel?
balaklava

Rimpelloos?

Remedies tegen rimpels op een rij
Neneh Cherry

Het nieuwe 50!

Dit is het nieuwe 50: fit en fab
mirren-thumb

Hommage

Helen Mirrens borsten gaan met welverdiend pensioen

De pauw is uit zijn kooi

Dat ik ondanks de sombere economische vooruitzichten toch vol goede moed het nieuwe jaar in ga, is dat ik me nu al immens verheug op rokjesdag. Of rokkendag, want het zijn dit jaar de mannen die ‘een nieuwe lente, een nieuw geluid’ gaan inluiden.

Mannen gaan rokken dragen. Ja, die dag gaat aanbreken, geloof me maar. En het is geen modegril voor alleen maar een paar extreme modetypes en crazy popsterren als Kanye West (die volgens mij vals speelt, want hij heeft een broek onder zijn rok aan). Hordes mannen met lekkere benen staan vast warm te trappelen, zo stel ik me voor. Want de mannenrok wordt een echte trend. Dit volgens Bill Cunningham, die al zo lang modekenner en -kijker is dat ik hem op zijn woord geloof.

In zijn veelgeprezen wekelijkse videoverslag in de New York Times zegt Cunningham: Zoals ik het zie, is de mannelijke pauw aan zijn kooi ontsnapt, en ik denk niet dat hij zich zal laten vangen en zich ooit nog laat terugstoppen in de kooi van conformiteit.

Eerlijk gezegd kan ik niet wachten om al die mannen in hun rokje te zien, al ben ik bang dat dat nog wel tot de lente zal duren, want een panty is voor de mannen vast nog een brug te ver.

You may also like...

, ,

Nog geen reakties.

Laat een reaktie achter


Home