madonna tramp

Spel

Wie deed Madonna niet & wie wel?
balaklava

Rimpelloos?

Remedies tegen rimpels op een rij
Neneh Cherry

Het nieuwe 50!

Dit is het nieuwe 50: fit en fab
mirren-thumb

Hommage

Helen Mirrens borsten gaan met welverdiend pensioen

ABOUT US

Overgangstergirls.nl biedt een podium aan vrouwen vanaf 45 jaar. Onafhankelijk, actueel en authentiek, met verrassende verhalen, brutale grappen, onthutsende onderwerpen. Beeldgericht en actueel. Vrijwel altijd up-beat en met een twist.

Anke, Peggy en Roos geven sinds 2009 dagelijks stem aan het overgangstergirlgevoel. Met posts over het leven, het lijf, de liefde, seks, muziek en literatuur, carrière, mode en uiterlijk, nieuws en politiek. Vrouwenzaken, die vaak natuurlijk óók mannenzaken zijn. De focus ligt op onze generatie die – in een cultuur waarin jeugdigheid de norm is – in de media een marginale en stereotype rol krijgt toebedeeld. Niet gek dus dat we rebels zijn, en een beetje gangster.

En de overgang? Inderdaad: vijf jaar geleden waren we daar enorm mee bezig, inmiddels zijn er wel een beetje over heen. Maar we willen nog steeds een podium bieden aan onze generatie.

overgangstergirls@work-in-curacao1

Nog geen reakties.

Laat een reaktie achter


Home