madonna tramp

Spel

Wie deed Madonna niet & wie wel?
balaklava

Rimpelloos?

Remedies tegen rimpels op een rij
Neneh Cherry

Het nieuwe 50!

Dit is het nieuwe 50: fit en fab
mirren-thumb

Hommage

Helen Mirrens borsten gaan met welverdiend pensioen

Dit is het nieuwe vijftig!

label_roosOoit zag ik er als een berg tegenop, maar sinds ik het ben vind ik 50 eigenlijk nog heel jong. En zo voel ik me ook. Fit en fab. Maar als je op de kranten en tijdschriften afgaat, is dat een wonder…

helen hunt2Zo zag ik vanochtend foto’s van Helen Hunt die lekker met man en kind aan het surfen was in Malibu. De kop luidde: Helen Hunt, 50, displays her toned figure in a wetsuit as she shows off impressive surfing skills.

Ja, ze moeten het er altijd wel even bij zetten, als je 50 bent en er goed uitziet. En als je er niet goed uitziet doen ze het ook. Enfin,zo wist ik dat Helen een leeftijdgenootje is en inderdaad: looking good.

Neneh CherryOok bij het heugelijke feit dat Neneh Cherry weer een album gemaakt heeft en op tour is, mag haar leeftijd nooit onvermeld blijven.

In het Parool stond het in de recensie ‘Neneh Cherry is in ‘sardineblikje’ Bitterzoet een tomboy van 50′ in de kop en nogmaals een paar maal in het stuk. Ook dat ze oma is, wel een ongelooflijk coole oma volgens Peter van Brummelen. Want ze zong de sterren van de hemel. Enfin, wie het zelf wil meemaken: Neneh staat op het festival Into The Great Wide Open op Vlieland, begin september.

En dan is daar nog Ming-Na Wen, die we kennen uit ER, die nu Melinda May speelt in de serie S.H.I.E.L.D. waarin ze heel veel actie-scenes heeft en voortdurend haar vechtkunsten toont. Ze is dan ook ‘een veteraan’. Want 50. En jawel, daarom is ze volgens de TV-guide dus een inspiratie voor andere 50-jarige vrouwen die denken dat ze te oud zijn voor dit soort hoogstandjes…

Maar dat dénken we niet, want we zijn niet oud! Kijk nu even goed naar bijgaande beelden. Dit is het nieuwe vijftig!

Ming-Na Wen 50jaar1

Ming-Na 2

Bron: Daily Mail, Parool

Nog veel meer leeftijdgenootjes M/V in Michelle Obama wordt 50 jaar en is in goed gezelschap…

You may also like...

,

Nog geen reakties.

Laat een reaktie achter


Home