madonna tramp

Spel

Wie deed Madonna niet & wie wel?
balaklava

Rimpelloos?

Remedies tegen rimpels op een rij
Neneh Cherry

Het nieuwe 50!

Dit is het nieuwe 50: fit en fab
mirren-thumb

Hommage

Helen Mirrens borsten gaan met welverdiend pensioen

Speel het spel: Met wie deed Madonna het niet en met wie wel?

label_peggyWie Madonna’s Instagram onlangs gezien heeft, weet het al: Madonna heeft er wel weer zin in. En het liefst in een lekkere strakke bink, snappen we, want ze plaatste recent al twee foto’s van fitte male models met daarbij commentaar als: Rebel ❤️8 pac!! Hell to the Yeah! ❤️❤️❤️👍
Enfin, het zal niet de eerste keer zijn dat Madonna zélf op jacht gaat, van afwachten houdt ze niet zo. Of het wat gaat worden met de modellen?  Wie weet. Om de tussentijd een beetje te doden, spelen we het spel: Met wie deed Madonna het niet en met wie wel? 

Klik op verder lezen voor uitslag.

Jean Michel Basquiat
Jawel, ze waren een stel (1982). Andy Warhol tekende in zijn dagboek op hoezeer kunstenaar Jean Michel ervan baalde dat Madonna populair werd en geen tijd meer voor hem had.

Antonio Banderas
Madonna had (in 1991) enorm de hots voor Antonio en stelde van alles in werking om hem te ontmoeten. Antonio bekende later gevleid te zijn, maar dat hij eigenlijk een beetje bang van Madonna was en daarom niets met haar begon. Blauwtje voor Madonna.

Michael Jackson
Ze hadden een intiem dinertje (1990) en Madonna probeerde Michael vervolgens te verleiden, tevergeefs. Michael vroeg later wel of Madonna een duet wilde zingen, maar Madonna weigerde. Michael noemde haar koe en Madonna zei: I prefer to be a heifer than an alien drag-queen.

Vanilla Ice
Robert Van Winkle aka Vanilla Ice en Madonna hadden in 1992 iets met elkaar. Volgens Vanilla Ice maakte hij het uit toen Madonna haar boek Sex uitbracht. It was disgusting and cheap. We were in a relationship, yet it looked like she was screwing all these other people.

Willem Dafoe
Ze speelden samen in de erotische thriller Body of Evidence (1993) en gingen tijdens het maken van de film ook samen uit.  De film flopte en het bleef bij een korte affaire.

Dennis Rodman
Ze hadden enkele maanden in 1994 een verhouding. Madonna wanted to have my baby’s, schrijft Rodman in zijn autobiografie. Here’s how far it went. One time I was in Las Vegas when I got this frantic call. Madonna was like, I’m ovulating, I’m ovulating. Get your ass up here. Dennis deed zijn ding en toen hij vertrok (terug naar Vegas) stond Madonna op haar hoofd om bevruchting te bevorderen. Maar ze werd niet zwanger en de verhouding verwaterde.

Tupac Shakur
Ze leren elkaar kennen tijdens The Soul Train Awards in maart 1993 en krijgen een geheime relatie die ruim een jaar duurde. In maart 1994 verschijnt Madonna in the Late Show With David Letterman en vloekt nogal veel. Later bekende ze dat ze zich gangsta voelde door de relatie met de Thug Life rapper. Tegen de tijd dat Shakur in februari 1995 een gevangenisstraf moest uitzitten was de relatie over.

Lenny Kravitz
Wat we zeker weten is dat Lenny Kravitz in 1990 het zwoele Justify My love voor Madonna schreef en produceerde. Inderdaad die song waarin ze voornamelijk zwoel fluistert. I wanna kiss you in Paris, I wanna hold your hand in Rome, I wanna run naked in a rainstorm, Make love in a train cross-country, You put this in me, So now what, so now what?
Er werd ook gefluisterd dat Lenny en Madonna een affaire hadden, maar dat zoú een gerucht kunnen zijn…

Warren Beatty
Elke rechtgeaarde fan weet dat Madonna het met Warren deed nadat ze samen in de film Dick Tracy, (1990) speelde. Iedereen die de docu Truth or Dare heeft gezien weet hoe Madonna Warren tot het uiterste kon tergen. Toch hielden ze het 15 maanden vol.

George Harrison
Madonna speelde in 1986 in de film Shanghai Surprise die door Beatle guitarist George Harrison werd geproducerd. Hij had duidelijk een zwak voor Madonna, maar haar toenmalig echtgenoot Sean Penn speelde ook in de film. De relatie was al slecht en Madonna vond in Harrison een ‘very understanding and sympathetic’ vaderfiguur. Laten we het daar maar op houden.

Big Daddy Kane
In het boek Sex (1992) heeft hij een trio met Noami Campbell en Madonna. Maar zijn vriendschap met Madona was puur platonisch. In Daddy Kane’s eigen woorden: The biggest misconception about me is probably that I fucked Madonna.

John F. Kennedy jr.
Mrs Sean Penn en John John ontmoetten elkaar een keer vluchtig op een party in 1985. Drie jaar later, nadat haar huwelijk met Sean over was, ging Madonna achter John aan. Die was volkomen starstruck en bood geen verzet. Volgens JFK was Madonna een seksuele dynamo. De affaire werd met alle macht geheim gehouden, en eindigde toen JFK ook iets met Sarah Jessica Parker kreeg (hier het hele verhaal).

Prince
In 1985 zongen ze het duet Love Song, en hadden heel kort iets met elkaar. De lust/liefde sloeg snel om in ergernis en de twee supersterren hadden nadien weinig lovends over elkaar te zeggen. Zo bestempelde Madonna Prince als ‘een kleine trol’ .

Mike Tyson
Het lijkt erop dat Madonna het (voor nu ) enkel goed kan vinden met Mike Tyson. Madonna zette in oktober 2014 een foto van hen twee op haar Instagram, maar de aanleiding was dat Tyson op haar album Rebel Heart het nummer Iconic nummer vertolkt.

Timor Steffens
En dan is er natuurlijk de Nederlandse Timor Steffens die bij Madonna begon als danser. Vanaf begin 2014 worden ze samen gezien, onder andere zoenend in een restaurant in Rotterdam. In augustus bekent de 26-jarige Timor openhartig de relatie in The Mirror: Het leeftijdsverschil tussen ons is groot, maar daar merk ik niets van. Ik heb altijd oudere vriendinnen gehad. Dat vind ik fijn, want ik leer daar veel van.

Sindsdien is van de relatie niets meer vernomen. En vandaar dat Madonna weer naarstig op zoek is!

Wordt vervolgd….

You may also like...

Nog geen reakties.

Laat een reaktie achter


Home