madonna tramp

Spel

Wie deed Madonna niet & wie wel?
balaklava

Rimpelloos?

Remedies tegen rimpels op een rij
Neneh Cherry

Het nieuwe 50!

Dit is het nieuwe 50: fit en fab
mirren-thumb

Hommage

Helen Mirrens borsten gaan met welverdiend pensioen

Tien tips om je relatie te verbeteren

Is het eigenlijk niet nogal zinloos: tips voor een betere relatie? Niet dat deze tips slecht zijn (ze zijn juist heel goed!) maar wéten wat je moet doen, en het dan ook daadwerkelijk doen, zijn twee heel verschillende zaken.

Maar laten we optimistisch zijn: we moeten het gewoon weer ‘s proberen. Stilstand is achteruitgang. En met babystapjes kom je ook vooruit.

Vind iets dat jullie beiden leuk vinden en doe dat samen.
Door de combi van tijdgebrek en de oprukkende technologie in ons leven hebben we steeds minder een-op-een en face–to-face contact. We moeten echt besluiten tijd met elkaar door te brengen. Dat je je partner verkiest boven je Twitter en Facebookvrienden is tegenwoordig best een statement.

Kijk meer tv. Computers isoleren ons, maar tv verbindt ons. Lekker samen kijken.

relationship@overgangstergirls.nl

Val niet in de rede. Iemand interrumperen voordat die uitgesproken is een teken dat je niet genoeg vertrouwen in je mening hebt om die ter discussie te stellen. Laat je partner zijn zegje doen, zelfs al dat niet wederzijds is. Iemand moet het goede voorbeeld stellen.

Probeer je best te doen er zo nu en dan leuk uit te zien. Jawel, het is heerlijk om het keurslijf af te werpen als je thuis bent, en te relaxen. Maar het is ook goed je partner te laten weten dat je hem/haar genoeg waardeert om er niet altijd als een slons of sloddervos bij te hangen.

Geef het streven om je partner te veranderen op. Het gaat toch niet werken. Mensen veranderen niet, alleen gedrag kan veranderen. Maar dat is een langzaam proces en vereist veel geduld en inzet.

Wees opmerkzaam. Tracht hints en signalen op te pikken voor het kwesties van formaat worden. Je hoeft geen helderziende te zijn, maar probeer oog te hebben voor de noden en behoeftes van de ander.

De kinderen zijn enorm belangrijk. Maar dat is je relatie ook.

Zeg niet: jij doet nooit of jij doet altijd. Het is nooit waar. Altijd.

Gebruik middelen en medicijnen waar noodzakelijk. Drank, drugs, pijnstillers op recept, Viagra. Het maakt de relatie misschien niet beter, maar helpt wel je te verdoven tegen de meest pijnlijke bijverschijnselen.

Wees lief voor elkaar. Dat is de simpelste, moeilijkste en meest effectieve strategie die er bestaat.

Bron: Guardian

You may also like...

Nog geen reakties.

Laat een reaktie achter


Home