madonna tramp

Spel

Wie deed Madonna niet & wie wel?
balaklava

Rimpelloos?

Remedies tegen rimpels op een rij
Neneh Cherry

Het nieuwe 50!

Dit is het nieuwe 50: fit en fab
mirren-thumb

Hommage

Helen Mirrens borsten gaan met welverdiend pensioen

(S)exen

label_peggyAls je íets leert met het stijgen der jaren, is dat je vrijwel elke ex ooit weer tegenkomt. Gek genoeg is dat vaak toch leuk. Even is het onwennig, maar dan: een kneepje in je hand, een brede grijns en: Goh, dat ik jóu nu tegenkom…  Dan weet je: deze ex wil sex. Je ként namelijk nog alle signalen, en op de een of andere manier reageer je daar toch op.

Er is ook een ander soort: de ex die je voortdurend ziet, omdat je er kinderen mee hebt of andere verwikkelingen. Die ex die je eigenlijk liever niet ziet. En toch: ook met deze ex is er vaak ineens een raar verlangen (heimwee?) naar sex.

De geweldige Julia Dreyfus heeft in haar rollen met al deze bijltjes gehakt. In Seinfeld was Elaine de ex van Jerry en hing er met regelmaat zin in sex met de ex in de lucht. Jerry en Elaine gaven 2 x aan de aandrang toe. Er was het moment: goede vrienden die nu allebei best veel zin in seks hebben. En – na Elaine’s bekentenis dat ze alle orgasmes met Jerry gefaket had – wilde hij een revanche, ofwel seks om de vriendschap te redden!

Ook in de serie The new adventures of the old Christine duikt Christine/Julia uiteindelijk toch weer met de ex het bed in. Maar ze is nu ouder, wijzer en weet wat ze wil… (maar staat open voor onderhandeling).

(s)ex1(s)ex2
(s)ex3(s)ex4
(s)ex5(s)ex6

In Seinfeld gaan Jerry en Elaine proberen dit & dat te combineren:

En als dat uiteindelijk niet blijkt te werken, moeten ze het later toch nog een keer doen: seks… om de vriendschap te redden!

sextosavethefriendship1sextosavethefriendship2
sextosavethefriendship3sextosavethefriendship4

Hier de video Sex… to save the friendship!

You may also like...

Nog geen reakties.

Laat een reaktie achter


Home