madonna tramp

Spel

Wie deed Madonna niet & wie wel?
balaklava

Rimpelloos?

Remedies tegen rimpels op een rij
Neneh Cherry

Het nieuwe 50!

Dit is het nieuwe 50: fit en fab
mirren-thumb

Hommage

Helen Mirrens borsten gaan met welverdiend pensioen

9 redenen waarom mensen boven de 50 geweldige seks hebben

Waarom seks na je vijftigste zo geweldig is? Vijftigers vertellen zelf waarom seks na de 50 iets is om naar uit te kijken (tenzij je er al aan doet).

SEXY-fifties-COUPLE-IN-BED@overgangstergirls

Zelfvertrouwen
Op je 50ste kén je jezelf en snap je jezelf beter dan ooit tevoren. Je zelfvertrouwen helpt je om in het moment te kunnen leven en te gaan voor wat je wilt: ook wat betreft intimiteit en seks.

Spontaniteit
Met de kinderen het huis uit, keert de spontaniteit terug. Weer pikante, ondeugende dingen kunnen doen, doet het seksleven opvlammen, zegt Georgia.

Geen prestatiedwang meer
Als je jong bent –zegt vijftiger Robert- draait seks voor een man om prestatie. Nu ben ik erachter dat seks niet gaat om hoe lang je het volhoudt, maar om het samenzijn. Zelfs bij losse seksuele contacten, draait het om de connectie niet om de lengte van de erectie.

Zelfbevrediging
Ook vrouwen die geen bevredigend seksleven hadden – zoals June- leren door masturbatie zichzelf en hun seksualiteit kennen. Ze ontdekken seks zonder schuldgevoel en als manier om plezier met je partner te hebben.

Geen problemen
George die zelf veertiger is, geniet enorm van de seks met zijn oudere vriendin omdat het niet langer om voortplanting draait; bij jongere vrouwen was de biologisch klok altijd een kwestie. Met zijn vriendin boven de vijftig heeft intimiteit geen bijbedoeling en is de seks fantastisch.

Spirituele seks
Spirituele seks, zegt Wade, heb je alleen als je jezelf en je partner op een diepgaande, mystieke manier kent. Spirituele seks ontstijgt het fysieke en draait om overgave en vertrouwen. Dus ouder zijn is sowieso een vereiste.

Orgasme
Julia stelt dat ze sinds ze de vijftig is gepasseerd makkelijker –en vaker achter elkaar – klaarkomt. Dit vooral omdat ze haar sekspartners beter uitkiest, langer de tijd neemt hen te leren kennen. Julia : Ik weet beter wanneer het tijd voor seks is of –nog- niet. Nu heb ik een betere klik en betere seks.

Meer tijd
Dennis’ seksleven is enorm verbeterd sinds zijn 50ste, simpelweg omdat hij meer tijd heeft. De 58-jarige zakenman werkt niet langer avonden en weekenden door. Hij besteedt tijd aan hobby’s en uitjes met vriendinnen, voor wie hij een leukere date is nu hij iets te vertellen heeft.

Helderheid
Megan weet het zeker: helderheid is de sleutel. Na de 50 snap je dat het leven kort is, wat jij wilt, wat hij wil, wat jullie samen willen. Het is duidelijk, helder, en zodra ik dat had, veranderde mijn seksleven en werd een stuk interessanter!

Bron: Huffpost

You may also like...

,

Nog geen reakties.

Laat een reaktie achter


Home