Tips

Kleur en interieur ziet er in 2023 anders uit

groen
364views

De wereld verandert voortdurend en ook de interieurtrends en kleuren evolueren mee. In 2023 zullen er een aantal nieuwe trends en kleuren zijn die we nog niet eerder hebben gezien. We hebben een lijst gemaakt met de meest voorspelbare trends en kleuren die we de komende jaren kunnen verwachten.

Biophilic design

Biophilic design is een van de meest voorspelbare trends in 2023. Het is een ontwerpstijl die de natuur een prominente plek in het interieur geeft. Het is een ontwerpstijl die de natuurlijke materialen, structuren en kleuren combineert met moderne accessoires en technologie voor een rustgevend en aangenaam interieur.

Kleuren van de natuur

De meest voorkomende kleuren in 2023 zullen kleuren uit de natuur zijn. Denk aan aardse kleuren zoals olijfgroen, terracotta en mosgroen. Deze kleuren kunnen worden gecombineerd met heldere kleuren zoals geel en turquoise om een meer dynamisch interieur te creëren.

Gebruik van nieuwe materialen

In 2023 zullen er nieuwe materialen worden gebruikt in interieurs. Denk aan bamboe, leer en zelfs 3D-geprinte materialen. Deze materialen zullen worden gebruikt om meer texturen en kleuren toe te voegen aan het interieur.

Gebruik van lichte kleuren

De kleuren die we in 2023 zullen zien zijn licht en luchtig. Denk aan pastelkleuren zoals lichtblauw, lichtgeel, lichtroze en lichtgroen. Deze kleuren worden gecombineerd met heldere kleuren zoals turquoise, oranje en paars om een levendig interieur te creëren.

Gebruik van contrasten

In 2023 zullen we meer contrasten in interieurs zien. Denk aan het combineren van donkere kleuren met lichtere kleuren voor een dramatische look. Ook zullen er meer verschillende texturen worden gecombineerd om een uniek en interessant interieur te creëren. 

Kleur en interieur interessanter

In 2023 zullen er dus verschillende nieuwe trends en kleuren zijn. Biophilic design zal een van de meest voorspelbare trends zijn. Ook zullen er meer kleuren uit de natuur worden gebruikt, zoals olijfgroen, terracotta en mosgroen. Daarnaast zullen er nieuwe materialen worden gebruikt om texturen en kleuren toe te voegen aan het interieur. Verder zullen lichtere kleuren zoals lichtblauw, lichtgeel, lichtroze en lichtgroen worden gecombineerd met heldere kleuren zoals turquoise, oranje en paars. Tot slot zullen er meer contrasten en texturen worden gebruikt in het interieur voor een unieke en interessante look.

1 Comment

  1. Wow, wonderful blog format! How long have you been running
    a blog for? you made running a blog glance easy.
    The whole glance of your website is excellent, as neatly as the content material!
    You can see similar here ecommerce

Leave a Response