Kleding

3 Tips bij het kopen van laarzen

323views

Op zoek naar de perfecte dameslaars? Het kan soms lastig zijn om de perfecte laars te vinden die perfect bij je past. Houd je van lage, hoge, brede, smalle laarzen? Laarzen met een motiefje erin of chique laarzen die passen bij een nette outfit? Er zijn laarzen in vele soorten, modellen en maten te vinden. Daarom hieronder 3 tips bij het kopen van laarzen om je te helpen een keuze te maken.

Tip 1. (Pasvorm) en maat

Als je de perfecte laars zoekt is het uiteraard van groot belang om te kijken of de laars goed past en lekker zit. heb je smalle of juist brede voeten? Dan dien je ook goed naar het model te kijken en de stevigheid en steun die de laars kan bieden. Voelt het alsof je voeten voldoende steun krijgen en zitten de laarzen ook nog eens comfortabel tijdens het lopen? Dan is het een goede keuze om deze laarzen aan te schaffen. Dames laarzen via Durlinger.com kun je eenvoudig online bekijken en bestellen. En als vrouw zijnde moet je maar zo denken… Je kunt nooit genoeg schoenen hebben, dus meerdere paar laarzen aanschaffen kan prima!

Tip 2. Stijl

Wat vind je een leuke stijl laarzen? Cowboystijl, Chelsea boots, nette laarzen om te dragen naar kantoor of juist laarzen met een leuk motief die geschikt zijn voor gebruik in je vrije tijd? Er zijn zowel stoere laarzen, nette laarzen als speelse, eigentijdse laarzen verkrijgbaar. Naar welke gelegenheden wil je de laarzen dragen en wat voor kleur vind je bij jezelf of bij je outfits passen? Denk daar uiteraard ook goed over na voor je over gaat tot de aanschaf van een (extra) paar laarzen.

Tip 3. Onderhoud 

Ben je slecht in het onderhouden voor schoenen of heb je er simpelweg geen zin in of geduld voor om je laarzen goed te onderhouden? Ga dan voor laarzen die materialen bevatten die onderhoudsvrij zijn. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld denken aan kunstleer. Bij leer, suède of stof dien je regelmatig onderhoud aan je laarzen te plegen om ze in topconditie te houden. Denk hierbij aan het schoonvegen na modder of water aan de laarzen. Of het regelmatig inspuiten van de laarzen tegen vocht. Ook het invetten van leren laarzen zorgt ervoor dat je laarzen in optimale conditie blijven. Via Durlinger kun je ook eenvoudig onderhoudsmiddelen voor je laarzen aanschaffen, zoals vet, waterafstotende spray of andere verzorgingsmaterialen om je schoeisel netjes te houden.