Vrouwen

De vele functies van een zonnebril

De vele functies van een zonnebril
1.41Kviews

Veel vrouwen hebben vaak een zonnebril op. Vooral als bescherming van de ogen is een zonnebril fijn. Als de zon schijnt wil je niet constant met je ogen hoeven knijpen. Een zonnebril is daarbij de uitkomst. Maar tegenwoordig wordt een zonnebril voor meer doeleinden gebruikt dan alleen bescherming van de ogen. In deze blog lees je wat andere redenen zijn om een zonnebril dames te dragen.

Een zonnebril om je emoties te verbergen

Een zonnebril kan een deel van je emoties verbergen. Door de donkere glazen is het lastig voor anderen om je in je ogen aan te kijken. Hierdoor is het voor een ander lastiger om je gemoedstoestand te peilen. Wil je dus dat men niet ziet dat je met je hoofd ergens anders zit, dan kan je een zonnebril opzetten met donkere glazen. Of als je bijvoorbeeld niet wil dat mensen zien dat je eigenlijk chagrijnig bent en je daardoor een kort lontje hebt. Een zonnebril kan ervoor zorgen dat jij gewoon, met je niet stralende blik, mensen onder ogen kan komen. Vooral als je een vrolijke zonnebril op doet met een leuke kleur zal niemand merken dat je niet helemaal je dag hebt.

Je gezicht verbergen

Een zonnebril is ook ideaal als je niet een goede nachtrust hebt gehad. Je ogen hangen een beetje en je wallen zijn goed zichtbaar. Met een zonnebril met donkere glazen en een groot montuur verberg jij het allemaal!

Het overkomt iedereen wel eens dat je weinig tijd hebt in de ochtend en je moet kiezen tussen je ontbijt kunnen eten of je make-up kunnen doen. Vanaf nu kan je altijd rustig je ontbijt opeten, want met een zonnebril verberg jij dat je je make-up niet hebt gedaan. Als je alleen je ogen wil verbergen, is een kleine zonnebril genoeg. Wil je meer dan alleen je ogen verbergen, dan kan je beter gaan voor een wat groter montuur.  

Je outfit compleet maken

Dat een zonnebril meer is dan alleen een bescherming voor je ogen mag inmiddels duidelijk zijn. Het is een accessoire die in geen enkele kast mag ontbreken. Met een zonnebril kan je jouw outfit echt afmaken. Zo kan je een basic outfit net een extra touch geven door een zonnebril te dragen die spreekt. Een zonnebril met een mooie kleur of een uitgesproken montuur maakt je outfit minder basic. Daarnaast kan een zonnebril ook het accent leggen op je gezicht. Hierdoor wordt je outfit ook minder basic. 

Naast dat je jouw outfit net een beetje extra mooi kan maken, kan je er ook voor kiezen om met behulp van een zonnebril jouw stijl duidelijk te maken. In dat geval moet je kiezen voor een zonnebril die jouw stijl representeert. 

Kortom, voor elke vrouw is er wel een zonnebril te vinden die aansluit bij haar stijl.

Leave a Response