KledingVrouwen

Trends op het gebied van sieraden!

Trends op het gebied van sieraden!
918views

Ben jij ook zo gek op sieraden? Heel begrijpelijk, want sieraden kunnen je outfit helemaal compleet maken en geven net dat beetje extra. Die mooie gouden ring, die prachtige ketting, of juist die leuke armband… sieraden zijn er in ontzettend veel soorten, maten en kleuren. Als jij dus een mooie outfit aan hebt, zijn er altijd wel sieraden die daar leuk bij staan. Verder is het natuurlijk ook heel erg leuk om een sieraad cadeau te doen. Dat laat namelijk echt zien dat je moeite hebt gedaan in het cadeau en dat diegene je dierbaar is. Benieuwd naar de nieuwste trends op het gebied van sieraden? Lees dan snel verder!

Oorbellen

De komende tijd zijn fellere tinten of pastel-kleuren helemaal in wat betreft sieraden. Het mag dus lekker knallen! Je kunt dus wel zeggen dat je best een statement mag maken de komende tijd als het gaat om sieraden. Kijk je bijvoorbeeld naar oorbellen, dan geldt eigenlijk het volgende motto: more is more! Hoe meer oorbellen, hoe leuker dus! Wissel kleine knopjes af met grotere hangers, en het geeft een heel speels effect. Maak een echte ‘ear party’ van je oor: zodat het echt een feestje is om naar je oor te kijken!

Ringen

Eigenlijk geldt hetzelfde met ringen. Ook voor ringen kun je het motto more is more hanteren! Het staat ontzettend leuk om om elke vinger een ring te dragen, of zelfs om meerdere ringen om een vinger te dragen. Ook kun je prima goud met zilver combineren. Waar we vroeger liever sieraden van dezelfde kleur droegen, hoeft dat tegenwoordig helemaal niet meer. Het kan juist erg leuk en vlot staan om goud en zilver door elkaar te dragen. Misschien even wennen, maar daarna zul je merken hoe leuk deze combinatie staat en krijg je vast spijt dat je niet eerder gouden sieraden en zilveren sieraden door elkaar bent gaan dragen.

Kettingen

More is more geldt overigens ook voor kettingen. Wissel grote en kleinere kettingen af, en ook hierbij mag je wisselen met de kleuren. De combinatie van lange en korte kettingen laat je helemaal stralen! Wat ook helemaal in is, zijn kettingen met initialen. Ook dat is erg leuk om cadeau te doen. Denk bijvoorbeeld aan een ketting met het initiaal van jouw lover, of bijvoorbeeld van je kind, of anders van je huisdier. Zo heb je door de ketting altijd een fijn gevoel bij je. Je kunt een sieraad dus echt persoonlijk maken. Als je geen initiaal wil, kun je ook kiezen voor een ander soort hanger. Er zijn dus verschillende manieren om je ketting die ‘personal touch’ te geven. Bijzonder dat een sieraad dat bij je kunt doen!

Veel plezier met het dragen van sieraden! 

Leave a Response