Tips

Tafelzeil voor alle soorten tafels

52views

Een tafelzeil is vrijwel een onmisbaar artikel voor ieder huishouden. Om je tafel goede bescherming te bieden is het verstandig om een tafelzeil te gebruiken. Een glas drinken dat omvalt, een druppel pastasaus wat naast het bord terecht komt, een kind dat uitschiet tijdens het tekenen met een stift… zo’n ongelukje zit natuurlijk in een klein hoekje. De schade die erdoor kan ontstaan is echter vaak permanent en dat is natuurlijk erg zonde. Een nieuwe tafel koop je niet ‘even’. Je kunt de schade dus het beste voor zijn en je tafel beschermen tegen dit soort vlekken. Er zijn verschillende manieren om je tafel te beschermen, je kunt bijvoorbeeld ook placemats gebruiken. Een tafelzeil is echter de beste manier om je tafel te beschermen. Het ligt over je hele tafel heen en het laat niets door.


Tafels in meerdere vormen


Tegenwoordig zijn ovale en ronde tafels steeds populairder. Met een visgraat print of van mooi robuust eikenhout, misschien mat zwart zoals de trend van tegenwoordig, tafels zijn er in allerlei soorten en maten. Ook voor ovale en ronde tafels kun je een tafelzeil kopen. Het zeil is dan gesneden in de betreffende vorm zodat het mooi over de tafel heen ligt. Bij Hiptafelzeil.nl kun je het tafelzeil bestellen in deze populaire vormen.

Ook tafels met andere vormen worden steeds populairder. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tafel met achthoeken? Of een tafel in een gave organische vorm? Het is erg stijlvol en je creëert er een moderne look mee in huis. In dit soort moderne vormen zijn geen tafelzeilen verkrijgbaar. Bij tafelzeilenwebshop Hiptafelzeil.nl kun je het zeil wel in een zelf gekozen afmeting bestellen. Met een beetje creativiteit kun je zelf de gewenste vorm er uit snijden of knippen.

Tafelzeilen waren voorheen verkrijgbaar in slechts enkele printjes en kleurtjes. Tegenwoordig is het aanbod een stuk groter. Niet alleen vind je stipjes en streepjes prints in de collecties. Je vindt nu ook palmbladeren, houtlook, marmerprint, kleurrijke bloemenprints en héél veel meer. Waar een tafelzeil voorheen vrij oudbollig werd bevonden is het tegenwoordig juist een echte trend en onmisbaar in ieder huis!

Leave a Response