TipsVrouwen

Met een wimperextension cursus trek je nog meer klanten naar je salon

Met een wimperextension cursus trek je nog meer klanten naar je salon
1.46Kviews

Als jij een goede wimperextension cursus volgt, dan speel je in op een belangrijke trend in de markt. Steeds meer meisjes en vrouwen kiezen voor wimperextensions, omdat dit een duurzame manier is om wimpers met meer volume te creëren. Ze hoeven dan niet meer in de weer met mascara dagelijks, want jouw wimperextensions blijven gemakkelijk een paar weken zitten. Klanten die gaan trouwen, die op vakantie gaan of die om een andere reden zich even geen zorgen willen maken over hun make-up hebben hier zeker interesse in. Er zijn verschillende soorten cursussen die je dan kunt volgen.

Een wimperextension cursus voor beginners

Heb je nog geen ervaring met het plaatsen van extensions, dan is een wimperextension cursus voor beginners de plek om te beginnen. Je leert dan eerst op een pop en daarna op een echt model de haartjes stuk voor stuk op het ooglid te lijmen. Deze cursus duurt vaak maar één dag en ervaring is dus niet nodig. Kies een school waarbij je een certificaat krijgt. Deze plaats je in je salon zodat je klanten zien dat jij kwaliteit levert.

Russian Volume

Voor deze techniek heb je stalen zenuwen en vaste handen nodig, want je gaat op elk wimperhaartje apart een extension lijmen. Bij de Russian Volume wimperextension cursus breng je 3 tot 6 extensions aan in een waaiervorm. Het resultaat is mooie volle wimpers, maar tegelijkertijd een natuurlijk uiterlijk. Het is net alsof de haartjes die jij hebt aangebracht deel uitmaken van de echte wimpers. Daardoor is deze wimperextension cursus bijzonder populair. Na één cursusdag bied jij ook Russian Volume wimpers aan in je salon.

Mega Volume

Met de Mega Volume wimperextension cursus geef je je klanten echt de mogelijkheid dramatisch te zijn. Breng je bij de Russian Volume extensions 3 tot 6 haren aan, bij de Mega Volume wimpers zijn dit 6 tot 10. Ook hier worden deze in waaiervorm aan elk individuele wimperhaartje gelijmd. Het resultaat zijn in het oog springende wimpers waarmee de eigenaar echt een dramatisch effect bereikt. De standaard Mega Volume wimperextension cursus duurt ook 1 dag.

Andere wimper behandelingen

Ben je toch bezig met een wimperextension cursus, dan is het geen slecht idee om hier ook een lash lift cursus bij te volgen. De lash lift is ideaal voor vrouwen die natuurlijke wimpers willen houden, maar toch van het gemak van extensions gebruik willen maken. Een lash lift gebruikt de bestaande haartjes en deze worden gelift, gekruld en eventueel geverfd. Het resultaat is hetzelfde als met een wimperkrultang, maar dan voor meerdere maanden lang en zonder de wimpers te beschadigen. Dit leer je ook in één dag en klanten die van een wat natuurlijker uiterlijk houden zullen hier zeker blij mee zijn.

Volg je wimperextension cursus bij een erkende school

Als je echt indruk op je klanten wilt maken volg je je wimperextension cursussen bij een school die bekend en erkend is. Vaak krijg je dan opfriscursussen en support aangeboden, ook nadat je geslaagd bent. Zo krijg je de beste training en een certificaat dat wat waard is.

Misencil – de wereldwijde kwaliteitsstandaard op het gebied van wimperextensions – biedt nu ook een wimperextension cursus aan, kijk voor meer informatie op: www.misencilwimperextensions.nl.

2 Comments

  1. Wow, marvelous blog structure! How long have you ever been running a
    blog for? you make running a blog look easy. The entire
    look of your website is fantastic, as neatly as the content material!
    You can see similar here dobry sklep

Leave a Response