TipsVrouwen

De beste tips voor jou als zakenvrouw

De beste tips voor jou als zakenvrouw
841views

Is het altijd al jouw droom geweest om te ondernemen en kan je niet wachten totdat je straks je eigen bedrijf hebt? Dan is dat absoluut begrijpelijk! Ondernemen is een prachtig vak. Waarschijnlijk ga je in iets ondernemen waar je goed in bent en dat je leuk vindt. De kans is hierdoor een stuk groter dat je hier ook succesvol in gaat zijn. In dit artikel gaan we jou een aantal tips geven die je als startende ondernemer absoluut goed kunt gebruiken!

Huur een kantoor in een verzamelpand

Een kantoor huren in een verzamelpand is voor jou als startende ondernemer zeker een goed idee. Een ruimte huren in zo’n pand biedt als voordeel dat je een kleinere ruimte kunt huren. In een verzamelpand zijn namelijk verschillende bedrijven actief en veelal vind je hier andere beginnende bedrijven. In de meeste gevallen is dit een geweldige mogelijkheid. Tenminste, wanneer je niet te maken krijgt met buren overlast. Mocht jij een ruimte huren en heb je wel last van de buren, dan is het verstandig om de volgende alinea eens door te nemen.

Schakel hulp in bij een slechte band met de buren

Heb je last van buren die voor overlast zorgen, wees dan verstandig en breng een bezoek aan het bedrijf voor een gesprek. Geef aan dat je hier last van hebt en dat je prestaties hieronder leiden. De kans is groot dat zij je begrijpen en hier verandering in brengen. Doen ze dit niet, dan zou je contact op kunnen nemen met andere buren. Hebben zij ook last van deze partij, dan kunnen jullie een meeting doen. Hier zijn namelijk bepaalde richtlijnen voor en het geluid mag niet harder gaan dan een bepaalde frequentie. Is dit wel het geval, neem dan contact op met de verhuurder en geef dit aan. Doet de verhuurder hier niks aan, dan is het zaak om naar de politie te gaan. Overlast van de buren kan namelijk voor de nodige klachten zorgen en dit kan je maar beter aanpakken.

Zorg voor een professionele online uitstraling

Heb je een mooi kantoor waar je mensen en zelfs personeel kunt ontvangen? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met je online uitstraling. Niet alleen als het gaat om het fysieke gedeelte van je bedrijf zal je professionaliteit uit moeten stralen. Dit zal je namelijk ook online moeten doen. Op het internet kan je nou eenmaal een hoop klanten krijgen en het zou zonde zijn als je deze klanten misloopt. Laat daarom een professionele partij jouw website maken. Deze partij zal jou vervolgens ook kunnen helpen om beter vindbaar te worden op het internet. Dit kan bijvoorbeeld door middel van SEO, SEA en social media. 

De betreffende partij zal jou advies geven op het moment dat jij je afvraagt welk kanaal voor jou het beste is. Dit kan in iedere situatie weer anders zijn en mocht je weinig budget hebben, dan wil je dit natuurlijk zo goed mogelijk inzetten en hoop je dat dit leidt tot nieuwe klanten.

Leave a Response