Kleding

Drie weetjes over kleding

Drie weetjes over kleding
1.09Kviews

Wist je dat de knopen bij een mannenoverhemd aan de andere kant zitten dan bij een vrouwenoverhemd? Of dat mannen rode kleding onbewust aantrekkelijk vinden? Vind je het leuk om weetjes te lezen? Dat komt mooi uit! In deze blog lees je verschillende weetjes over kleding, die je waarschijnlijk nog niet wist! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Knopen

Wist je dat het verschilt waar de knoopjes zitten bij een mannenblouse en een vrouwenblouse? Bij een mannenblouse zitten de knoopjes rechts en bij een vrouwenbloes zitten de knoopjes links. Een mogelijke verklaring is dat hooggeplaatste vrouwen vroeger werden aangekleed, waar hooggeplaatste mannen dat zelfs moesten doen. Voor degene die de persoon aankleedde was het net iets makkelijker om de knoopjes dicht te maken als deze links zaten.

Rood

Dat kleuren invloed hebben op gedrag wist je misschien al wel. Rood is een opvallende kleur die veel invloed heeft op het gedrag van mensen. Onderzoekers hebben aangetoond dat sporters in rode kleding meer kans maken om een wedstrijd te winnen dan sporters in blauwe kleding. Eén van de verklaringen hiervoor is dat het dragen van rode kleding geassocieerd kan worden met winnen. Ook zijn mannen sneller geneigd om een vrouw te benaderen als ze rood draagt.

Zwart

De meest populaire kledingkleur is zwart. Naast zwarte kleding is zwart ook het populairst als het gaat om accessoires, schoenen of tassen. Uit onderzoek blijkt dat mensen sneller op kijken naar iemand die zwart draagt. Zwart wordt vaak gelinkt aan kracht, sterkte en mysterie. Wist jij dat mensen met zwarte kleding meer kans maken bij een sollicitatiegesprek dan mensen met witte kleding?

Nummerzestien.eu

Hou jij er niet van om uren in een lange rij te staan om je kleding te kunnen passen? Dan kun je nu ook gemakkelijk je kleding online kopen! www.nummerzestien.eu is een kledingwinkel waar kleding wordt verkocht voor dames, heren en kinderen. Nummer Zestien beschikt over vier winkels, allemaal gevuld met het nieuwste van het nieuwste op modegebied. Wil jij ook graag kennismaken met dé plek waar je als eerste kennismaakt met de trends voor het komende seizoen? Neem dan snel een kijkje op de website of neem telefonisch contact met ze op.

Leave a Response