Tips

De coolste juwelentrends in 2021

juwelen
1.26Kviews

Kan jij nog volgen? Soms zie je door de kettingen en armbanden het juweel niet meer. Gelukkig zetten wij voor jou even alles op een rijtje. Welke trends zijn dit najaar hot in juwelenland en welke not?

Hoe meer juwelen, hoe beter

Yes, de dikke of ‘chunky chain trend’ hebben we weer gehad, nu schakelen we moeiteloos over naar de trend van ‘more is more’. Het leuke hieraan is dat je echt eindeloos kan combineren met nieuwe sieraden die je al in je juwelendoosje had liggen. Het wil overigens niet zeggen dat de schakelkettingen niet meer in zijn, we dragen ze dit najaar gewoon iets subtieler. Leuke bedelkettingen wissel je af met een klassieke chain. Hoe meer kettingen, hoe beter. Draag ze in verschillende lengtes en doe aan ‘chain layering’ en gecombineerd met enkele persoonlijke items, maak je iedereen jaloers op jouw unieke stijl.

Too much is never enough

6 oorbellen, 8 armbandjes en 5 subtiele kettingen? Trop is trop? Niet als je over sieraden spreekt. Kijk wel uit dat je niet te dikke armbanden of kettingen gaat combineren – dat was so last spring – maar houd het wat fijner als je voor kwantiteit kiest. Kies overigens altijd ook voor kwaliteit, want een afgebleekte ketting is echt geen gezicht. Lijken veel oorbellen je wel wat, maar ben je nog niet klaar om meteen 6 nieuwe gaatjes te laten piercen? No worries, earcuffs to the rescue! Deze kleine halve ringetjes plaats je gewoon op de perfecte spot, aanduwen en klaar!

Go gold & personal, darling

Goud is out? Helemaal niet! Goud is terug van nooit weggeweest en matcht perfect bij een subtiel gebronzeerde zomerhuid. Sieraden hebben dit seizoen ook weer een persoonlijke touch. Initialen – die van je hond, je moeder, je favoriete tante of gewoon van jezelf – zijn nog steeds enorm populair, maar daar blijft het niet bij. Denk sterrenbeelden, hangers met een piepklein fotootje van je parkiet of ga voor een persoonlijke gravure. Herinner je je nog de juweeltjes die je droeg als kind? Witte kubusjes met lettertjes in verschillende kleuren, waar je zelf je naam mee kon rijgen? Nostalgie-alert! Want, deze leuke hype is nu ook een ding voor volwassenen! Geef ze aan een vriend of vriendin als cadeautje of koop ze gewoon lekker voor jezelf. Heb je een zoon of dochter? Ook leuk om jullie beide een item aan te schaffen. Moeten we ooit écht volwassen worden? Nee toch! 

2 Comments

  1. Wow, marvelous blog format! How long have you been blogging for?
    you made running a blog glance easy. The full glance of your site is fantastic, as well as the content material!
    You can see similar here sklep

Leave a Response