KledingTips

Echte mode musthaves deze winter

Echte mode musthaves deze winter
532views

De afgelopen weken genoten we nog enorm van heel mooi herfstweer. Inmiddels lijkt de temperatuurdaling echt ingezet te zijn. Nog maar heel even en de winter is zelfs weer een feit. Hoog tijd dus om de garderobe een beetje aan te vullen. Maar waar moet je allemaal aan denken? Wat zijn echte mode musthaves deze winter? Dingen die absoluut niet in jouw garderobe mogen ontbreken? We zetten de belangrijkste items op een rijtje.

Lekkere warme coltruien

Bijna iedereen probeert op gas en licht de besparen de komende tijd. Dat betekent dus ook dat het waarschijnlijk een stuk koeler in huis zal zijn dan de voorgaande jaren. Aanbevolen wordt om immers de thermostaat minimaal met één graad te verlagen. Als het kan nog lager. Er zijn zelfs mensen die proberen om de verwarming zo lang mogelijk uit te houden. Dan is lekkere warme kledij natuurlijk wel nodig. Warme coltruien van bijvoorbeeld Geisha mogen dan ook niet ontbreken. De traditionele coltrui is weer helemaal hot anno 2022/2023. Je kunt dit seizoen uit werkelijk alle mogelijke kleuren en materialen kiezen.

Naast de warmte biedt de coltrui nog veel meer voordelen. Zo is deze zeer gemakkelijk te combineren. Draag hem bijvoorbeeld op een fijne jeans, rok of een leren broek voor een stoere uitstraling.

Aardetinten

Deze winter kun je weer volop gebruik maken van de aardetinten in je kast. Deze kleuren zijn namelijk weer helemaal in de komende tijd. Opvallend is dat niet alleen bruintinten vaak worden gebruikt, maar dat we ook heel veel mosgroen voorbij zien komen. Met deze tinten kan je dus werkelijk alle kanten op om een stijlvolle, unieke look met de kleding van Summum Woman te creëren. Voordeel is dat ze ook heel gemakkelijk te combineren zijn met de andere modekleuren van dit moment. Mix & match is het antwoord op al jouw fashion vragen.

Teddy jas

Op zoek naar een nieuwe winterjas? Dan zie je direct dat het aanbod heel groot is. Net als elk jaar. Maar misschien valt je dit jaar ook iets anders op. Namelijk het materiaalgebruik. Naast de standaard materialen die we eigenlijk ieder jaar zien, zien we nu ook een overdaad aan ‘teddystof’. Heerlijke zachte jassen waar je alleen maar in weg wil kruipen. Dat klopt, want deze jassen behoren dit jaar echt tot de fashion musthaves. Wil je het helemaal goed doen? Dan kies je voor een oversized teddy jas. Ook oversized is namelijk helemaal in dit jaar. Ideaal om meerdere lagen onder te dragen en het zit ook nog eens heerlijk.

Fijne handschoenen

Je zal ze nu nog niet nodig hebben gehad, maar je weet nooit welk weer je de komende tijd kan verwachten. Ook een paar fijne handschoenen mogen dan ook zeker niet ontbreken. Kies bij voorkeur voor leren handschoenen in een mooie bordeauxrode kleur. Deze zien we steeds vaker terug de komende winter, zitten heerlijk en gaan ook nog eens ontzettend lang mee. 

Leave a Response