Tips

De late start van de zomer…

De late start van de zomer…
1.28Kviews

Juni heeft haar intreden gedaan in het jaar 2021 en de zomer lijkt definitief aangebroken te zijn. Een kletsnatte lente, zo kunnen we de afgelopen maanden het best omschrijven. In de voorgaande jaren hadden we er al reeds mooie en warme dagen opzitten, op enkele uitschieters na, mocht het dit jaar niet zo zijn. Maar het belooft een warme zomer te worden. En warme dagen kunnen voor ongemak zorgen, bijvoorbeeld als je werkt in een warme (fabrieks)omgeving of voor langere tijd wordt blootgesteld aan de zon.

Verkoelende pet

Een hele eenvoudige oplossing om de eerste warmte op te vangen is een koelpet. Deze verkoelende pet werkt op basis van 100 milliliter water dat je over de koelpet heen schenkt. Daarna wring je de pet met verkoeling uit. Op die manier verdampt het water op het hoofd en geeft de koelende pet uren verkoeling. Ideaal voor fanatieke wandelaars en fietsers die houden van het maken van lange tochten. Mocht de koelpet zijn werking verliezen, kan de verkoelende pet eenvoudig opnieuw geactiveerd worden door 100 milliliter water. De verkoelende pet is ook ideaal voor werklui die voor langere tijd blootgesteld worden aan de zon, of in de kassen aan het werk zijn.

Koelvest

Een optie om het lichaam te verkoelen heeft aanbieder Comfort-Producten ook, namelijk een koelvest. Het koelvest is verstelbaar op schouders en in de zij, waardoor het iedereen past. In het koelvest zitten 4 grote zakken, waarin de koelelementen in geplaatst kunnen worden. Er zijn drie varianten van het koelvest, namelijk C15, C24 en C28. De varianten van het koelvest vertellen op welke temperatuur ze koelen, de C15 doet dit op 15 graden, de C24 op 24 graden en de C28 logischerwijs op 28 graden. Gezien het lichaam een constante temperatuur heeft van 37 graden biedt het koelvest een heerlijke verkoeling.

Verkoelende producten

Mocht je voornamelijk last hebben van de warmte in de slaapkamer daar heeft Comfort-Producten ook oplossingen voor. Zo bestaat er een groot assortiment aan verkoelende producten. Hierin valt te denken aan een verkoelend kussen, verkoelende hoeslaken en verkoelend kussensloopje. Het verkoelende hoeslaken en verkoelend kussensloopje werken op basis van een nieuwe technologie, waardoor de warmte nog beter wordt gereguleerd. Door de techniek van deze verkoelende producten wordt de warmte afgedreven en verdeeld, zodat warme nachten verleden tijd zijn. Het verkoelende kussen bestaat uit Avidorm foam en is zeer comfortabel, doordat u zelf de hoogte van het kussen kunt bepalen. Het outlast materiaal zorgt ervoor dat overtollige warmte opgenomen wordt.

Leave a Response