TipsVrouwen

Weetjes over vrouwencondooms

698views

De vrouwencondoom is nog niet zo populair als de normale condoom. De normale condoom is nog steeds het meest gebruikte middel. Toch kan het handig zijn om wat meer te weten over de vrouwencondooms. Zo weet je wat de alternatieven zijn.

Natuurlijk hoef je niet direct een vrouwencondoom te gebruiken als je er meer vanaf weet. Het is altijd goed om te weten hoe het werkt en wat de beste opties voor jou zijn. Niet iedereen vindt een mannencondoom fijn. Dan kan een vrouwencondoom zeker een goede optie zijn.

Vrouwencondooms zijn 98% betrouwbaar

Condooms voor vrouwen zijn ontzettend betrouwbaar. Maar liefst 98% is betrouwbaar. Dit betekent dat je ervan uit kan gaan dat de vrouwencondooms veilig zijn. Ze bieden bescherming tegen sperma, soa’s en tegen zwangerschap.

Op deze manier voorkom je dus dat je ziek wordt en dat je eventueel zwanger kan worden. Als vrouw kan je er dan ook zelf voor kiezen om zelf een condoom te dragen. Je zorgt er dan voor dat de verantwoordelijkheid niet meer volledig bij de man hoeft te liggen.

Vrouwencondooms kan je van te voren dragen

Het allergrootste voordeel aan vrouwencondooms is het feit dat je ze van te voren al kan dragen. De meeste vrouwen weten dit helemaal niet. Een vrouwencondoom kan je al een geruime tijd voordat je seks gaat hebben in je vagina doen.

Wanneer je een Durex vrouwencondoom van te voren inbrengt, hoef je de seks niet te onderbreken om een condoom om of in te brengen. Hierdoor blijft de sfeer goed en kan je direct seks hebben.

Voor de meeste mensen is dit een erg groot voordeel, want je bent dan niet aan het klungelen met een condoom terwijl je eigenlijk seks wilt hebben. Je kan direct de daad verrichten en dit maakt het toch wat makkelijker.

Een vrouwencondoom kan je gebruiken tijdens de ongesteldheid

Vrouwencondooms zijn ideaal als je seks wilt hebben terwijl je in je maandelijkse periode zit. Je hoort wel eens mannen zeggen dat ze het vies vinden om dan seks met een vrouw te hebben. Bij een vrouwencondoom komt er geen bloed aan te pas, omdat dit tegengehouden wordt.

Pas na afloop zal je weer bloeden. In de meeste gevallen kan dit geen kwaad en is dit een erg veilige en schone manier van seks hebben. De vrouw kan hem van te voren in brengen, waardoor zij alleen te maken heeft met het bloed.

Vrouwencondooms beschermen de vaginawand

Verder zijn vrouwencondooms ideaal voor vrouwen met een gevoelige vaginawand. Deze kan je gekregen hebben door bepaalde omstandigheden, zoals zwangerschap. Maar er zijn ook vrouwen die van nature een gevoelige wand hebben. Dit is niet erg, maar het kan wel vervelend zijn voor jezelf.

Voor deze vrouwen is de vrouwencondoom de ideale oplossing. Deze condoom beschermt de wand, waardoor er niet ruw langs heen geschuurd kan worden. Je hebt dus nooit last van de pijn die je zonder deze condoom wel kan ervaren. Je beschermt je hele vagina door middel van een vrouwencondoom. 

71 Comments

  1. Wow, fantastic blog layout! How long have you ever been running a blog for?

    you make running a blog look easy. The overall look of your website
    is wonderful, as smartly as the content material!
    You can see similar here e-commerce

Leave a Response