Tips

De tofste Vaderdag-cadeaus lees je hier! 

393views

Nog maar eventjes en dan mogen we onze favoriete man in je leven weer even in het zonnetje zetten. Dan hebben we het natuurlijk over onze vader op Vaderdag! Op de derde zondag van juni, dit jaar de 19e is het weer de dag wanneer je jouw vader eventjes goed mag verwennen met iets leuks. Alleen snappen we dat het soms erg lastig is om met een leuk en origineel cadeau te komen om weer een glimlach te krijgen op het gezicht van je oude pa. Gelukkig zijn wij voor je aan de slag gegaan en helpen je graag op de tofste Vaderdag cadeau ideeën. In dit artikel noemen we een aantal gave presentjes die jouw vader ongetwijfeld geweldig zal vinden! Dus lees snel verder voor meer informatie. 

Cadeaupakket 

Aangezien een cadeau bedenken altijd erg lastig is, bestaat er tegenwoordig een zo gehete cadeau pakket die jou het leven stukken makkelijker maakt. Je kan namelijk uit diverse pakketten kiezen waar allerlei producten inzitten. Denk aan een pakket met borrelhapjes, fleswijn of whisky. Misschien vind je het wel leuk om een kledingpakket te kiezen noem maar op! Veel grote bedrijven geven ook cadeaupakket weg, omdat er altijd wel iets in zit dat met leuk vinden. Tip! Je kunt ook voor een surprise pakket gaan, dan weet jezelf ook niet wat erin zit. Ook voor een Moederdag pakket is dit uiteraard helemaal geschikt. 

Fotoshoot 

Wil je echt even iets origineels doen? Plan dan samen met je vader een fotoshoot in, dan kun je pas echt lachen! Een fotoshoot is hartstikke leuk, omdat de foto’s tijdloos zijn en je ze overal in huis superleuk kunt plaatsen. Organiseer dus een volledige dag met shoots op gekke locaties met maffe kledingstukken. Denk aan een grappige hoed of een jurk die je vader aan moet trekken.  

Ervaring 

Tot slot raden we je aan om een leuke activiteit te doen met je vader. Ervaringen blijven het beste hangen in je geheugen. Dit is daarom hét perfecte cadeau om te geven. Voorbeelden van activiteiten: dierentuin, pottenbak cursus, parachutespringen, festival, fotografiecursus noem maar op! Vergeet niet leuke foto’s te maken van deze dag, zodat je op ieder moment weer even heerlijk kunt nagieten van de gezelligheid met je vader.  

Leave a Response