Vrouwen

Mogen wij sexy lingerie dragen?

276views

In deze tijden van verhalen over gendergelijkheid en feminisme bereikt mij steeds vaker de vraag of een vrouw zich nog wel in sexy lingerie kan hullen voor haar partner.

Mijn antwoord is een duidelijk: JA!

Mooi maken, waarom niet?

Vrouwen hebben zich al lange tijd mooi gemaakt voor hun liefdespartner en beide partijen hebben daar hun voordeel bij. Let wel, deze partner hoeft niet altijd een man te zijn maar het kan net zo goed een vrouw betreffen.

Een vrouw heeft nu eenmaal een prachtig lichaam met ronde vormen die zich bij uitstek lenen om te verfraaien door het dragen van lingerie.

Zo kan zij zich mooi maken voor een ander maar ook op de vrouw zelf heeft het dragen van verleidelijke lingerie een invloed.

Het kan een sterk gevoel geven aan de draagster en zo voor een krachtige uitstraling zorgen wat weer een voordeel kan zijn bij een belangrijke vergadering, als zij een presentatie moet geven of bijvoorbeeld een voortgangsgesprek voert.

Kies wat je mooi vindt

Wat voor sexy lingerie gedragen wordt maakt op zich niet zo heel veel uit. Belangrijk is wel dat de draagster de lingerie uitzoekt die zij mooi vindt en die bij haar stijl past, waar zij zich in op haar gemak voelt.

Voor iedereen is er volop keus in lingerie, een rondje googelen levert genoeg resultaat op om uren rond te kunnen snuffelen tussen het aangebodene en het bestelde is dezer dagen binnen no time thuisbezorgd.

Om terug te komen op de vraag gesteld in de eerste alinea van dit stuk:

Ik adviseer een ieder dringend om niet zonder meer de zogenaamde algemene opinie te volgen die men ons toch probeert op te dringen. Wij zijn ontworpen om zelf na te kunnen denken.

Kijk om u heen en als de situatie anders is dan wat u wordt vertelt; trek uw eigen conclusies.

Het is een vreemde wereld en wij willen toch allen onze menswaardigheid behouden.

Dus wees aardig voor anderen en ook zeker voor uzelf.

Bestel net zoveel sexy lingerie als u maar wilt en maak uw partner dol van verlangen naar u.

Maak de wereld een betere plek!

Leave a Response