Vrouwen

Op zoek naar de ultieme accessoires?

Op zoek naar de ultieme accessoires
1.25Kviews

Je look is niet compleet zonder de mooiste accessoires. Je kunt nog zulke mooie truitjes en broeken dragen, heb je niets om het mee af te maken, dan valt het allemaal in het niet. De vraag moet dan dus ook zijn hoe je de mooiste accessoires dan kunt vinden? Dat hoeft niet lastig te zijn. Wanneer je een beetje verstand van mode hebt, dan weet je altijd wel waar je naar moet kijken. Om je een beetje op weg te helpen vind je hier enkele tips.

Passend bij je garderobe

Accessoires maken je outfit af. Koop ze dus ook met dat in het achterhoofd. Je kiest altijd eerst een outfit en pas daarna de accessoires die je daarbij gaat dragen. Het kopen van accessoires zonder dat je enig idee hebt waar je ze bij moet passen zal je onnodig alleen maar meer kosten opleveren. Je moet dan immers ook weer een nieuwe outfit gaan scoren. Zo kan je wel bezig blijven. Houd dus altijd de juiste volgorde aan als het gaat om accessoires kopen.

Begin bij de basis

Het is altijd slim om bij de basis te beginnen. Er zijn namelijk wel heel veel accessoires om te kiezen. Daarom is het slim om eerst op zoek te gaan naar zaken waarvan je weet dat ze werken. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat je op zoek gaat naar een paar goede horloges. Ook kan je slim zijn en voor slechts één horloge te kiezen, maar dan met verwisselbare bandjes. Zo kan je heel gemakkelijk zorgen dat je voor meerdere outfits iets hebt om erbij te dragen.

Enkele items per outfit

Bedenk je dat je met accessoires zorgt dat alles een geheel wordt. Wanneer je er dus een overdaad in aanbrengt, dan zal dit juist averechts werken. In dat geval zal je namelijk meer opvallen door de grote mate van accessoires die je draagt, dan dat je met subtiele nuances je look compleet maakt. Dit wil je natuurlijk onder alle omstandigheden voorkomen. Daarom kies je voor niet meer dan dat je nodig hebt bij elke outfit.

Zorg voor variaties in de mogelijkheden

Het is ook zaak om te zorgen voor variatie in de mogelijkheden. Dat kan je op een aantal manieren doen. Zo kan je bijvoorbeeld zorgen dat je accessoires hebt die je bij outfits in de zomer en outfits in de winter aan en om kunt doen. Ook kan je zorgen dat je een aantal verschillende opties hebt bij een bepaalde outfit hebt. Wel is het ook in dit geval weer zaak om te zorgen dat je het niet te groot maakt. Zorg voor wat mogelijkheden, maar niet meer dan nodig is bij elke specifieke outfit.

Stem de verschillende items af

Wanneer je een accessoire kiest, dan stem je deze af op de trui of broek waar je het bij wilt dragen. Vergeet echter niet dat je ook nog een aantal andere accessoires erbij gaat dragen. Het is ook belangrijk dat die bij elkaar passen. Het is niet de bedoeling dat de items die je draagt juist met elkaar conflicteren. Het is de bedoeling dat je een mooi geheel vormt waar je zelf tevreden over bent als je in de spiegel kijkt. Je accessoires spelen daar dan ook een zeer belangrijke rol in die je niet mag onderschatten.

Durf ook iets opvallends te kiezen

Hoewel alle voorgaande tips je misschien laten denken dat je vooral heel veilig moet zijn, is dit niet helemaal het geval. Natuurlijk is het ook leuk om een echte eyecatcher te dragen. Daarom mag je ook best lef tonen en een opvallende accessoire kiezen. Wanneer je een leuk item draagt, dan is dat bijvoorbeeld een goed middel om gesprekken mee te starten. Dit hoef je dan geeneens zelf te doen, want de mensen om je heen zullen er zelf op reageren. Dat is natuurlijk de ideale situatie om in te zitten als vrouw.

Past het ook bij jou?

Wanneer je alles op elkaar hebt afgestemd. En je hebt gezorgd dat je precies het juiste aantal accessoires hebt. Dan blijft er nog één vraag over. Dit is niet geheel toevallig ook nog eens misschien wel de belangrijkste vraag. Het is namelijk wel ook belangrijk om jezelf af te vragen of het accessoire dat je op het oog hebt ook wel echt bij jou past. Wanneer het namelijk wel mooi kleurt bij je outfit en goed past bij je andere accessoires, maar je vindt het eigenlijk helemaal niks? Waarom draag je het dan eigenlijk?

Leave a Response