Vrouwen

Wat is een Gazelle Experience Center?

727views

Het Gazelle Experience Center is bedacht door Gazelle om mensen de kans te geven om verschillende fietsen uit te proberen. Door verschillende fietsen uit te proberen kom je erachter welke fiets het beste bij je past. Na je afspraak bij het Gazelle Experience Center weet je precies welke fiets je het beste aan kunt schaffen.

Hoe werkt het Gazelle Experience Center?

Het Gazelle Experience Center werkt als een teststraat en gaat zo persoonlijk mogelijk te werk. Er staat tijdens je tijd bij de Gazelle Experience Center 45 minuten lang een specialist voor je klaar. De specialist zal tijdens de afspraak verschillende vragen stellen die hij nodig heeft om op het einde een persoonlijk advies te kunnen geven. 

Naast het stellen van vragen zal de specialist je ook verschillende houdingen uit laten proberen. Dit doen ze zodat jij erachter komt welke houding het beste bij je lichaam past. Als jij graag voorover zit dan zal je een sportfiets moeten gaan testen in plaats van een reguliere fiets waar je rechtop zit. Ook is er een optie om een fiets te huren zodat je de fiets in je eigen omgeving uit kan testen. Zo weet je altijd zeker of het de juiste fiets is. 

Wat is een premium Gazelle dealer en wat hebben ze met het Experience Center te maken?

Een premium Gazelle dealer is aangesloten bij Gazelle. Gazelle noemt ze ook wel hun Gazelle-ambassadeurs.  Als Premium Gazelle dealer krijg je trainingen van de nieuwste ontwikkelingen zodat de dealer zijn of haar klanten altijd de nieuwste informatie kan bieden en dus het beste advies. Ook hebben ze altijd de meest exclusieve Gazelle-fietsen in de winkel. 

Als Gazelle premium dealer kun je ook aangesloten zijn bij het Gazelle Experience Center. Dit betekent dat de dealers in de winkel opgeleid zijn om jouw hetzelfde te bieden als de specialist bij het Gazelle Experience Center. Er is wel een klein verschil tussen het Gazelle Experience Center en tussen de dealers in de winkel. Bij de winkels kan het zomaar zijn dat je bijvoorbeeld alleen E-bikes kunt uitproberen. Bij het Experience Center kun je alle soort fietsen uitproberen. De dealers zijn de specialisten op locatie bij jouw in de buurt.

Leave a Response