Vrouwen

Curaçao, de plek om uw droomhuis te huren

1.9Kviews

Curaçao, één van de prachtige ABC eilanden in de zuidelijke Caraïbische zee. Een idyllische plek met mooie witte stranden, fijne temperaturen en prachtige blauwe zeeën. Op Curaçao kunt u huizen kopen maar natuurlijk ook huren. In dit artikel leest u meer over het huren van een appartement of huis op dit prachtige eiland. 

Huren of kopen?

Wilt u een huis huren op Curacao maar weet u niet wat voor u het meest voordelig is? Er zijn verschillende redenen om een huis te huren in plaats van te kopen. Als u iemand bent die het liefst niet tien jaar op dezelfde plek wilt wonen is het huren van een appartement of huis voordeliger dan het kopen ervan. Het kopen van een huis is eigenlijk alleen voordelig als u er lang wilt blijven wonen, dit is zo omdat er bij een aankoop van een huis veel bijkomende kosten zijn die u met uw eigen geld moet betalen. Bent u van plan om over één of twee jaar weer te verhuizen? Dan kunt u beter een huis huren voor die korte periode. 

Wanneer u geen vast inkomen heeft is het huren van een huis ook verstandiger. Bij een huurhuis moet u natuurlijk de huur betalen, maar wanneer u de huur niet meer kunt financieren is het makkelijker om een goedkoper huurhuis te vinden. Als u een huis koopt is het erg belangrijk om zeker te weten dat u de komende dertig jaar de hypotheek kunt betalen, u kunt namelijk niet zomaar minder hypotheek gaan betalen iedere maand. 

Het aanbod op Curaçao

Op Curaçao is een breed aanbod aan huizen en appartementen. Deze huizen en appartementen kunt u vinden over het hele eiland. Bent u op zoek naar een huis midden in de hoofdstad? Of woont u liever op een afgelegen plek in de natuur? Het kan allemaal. 

U kunt voor €400 per maand een appartement huren met twee slaapkamers en twee badkamers, maar u kunt ook voor €5000 per maand een huis huren met zeven slaapkamers en een zwembad. Er zijn op Curaçao huizen en appartementen te huur in allerlei verschillende prijsklasse, zo is er voor elk wat wils.

Leave a Response