Tips

Weg met onzekerheden door haar transplantatie

1Kviews

Ieder mens wordt ouder. Met ouder worden komen wat negatieve gevolgen zoals het dunner worden van haar. Kaal worden overkomt ontzettend veel mensen en het kan zorgen voor grote onzekerheden. Kalende plekken kunnen ervoor zorgen dat mensen er ouder uit gaan zien dan ze eigenlijk zijn. Gelukkig kunnen we daar tegenwoordig gewoon iets aan laten doen door middel van haar transplantatie. Maar wat houdt dit precies in? En hoe werkt het? Hoe kan het bijdragen aan meer zelfverzekerdheid? Dat vertellen we je graag in deze blog!

Kale plekken

Kale plekken ontstaan meestal op de kruin van ons hoofd. Wanneer je kaal wordt is dit ook een van de eerste plekken waar het haar dunner wordt. Ook inhammen worden steeds dieper en daaraan kun je zien dat je kaler wordt. Deze kale plekken kunnen ervoor zorgen dat je er ouder uitziet dan je eigenlijk bent. Dit is daarom ook een grote reden waarom mensen er bang voor zijn om kaal te worden. Haar transplantatie is daar dus de oplossing voor. Veel mensen weten niet dat ze kale plekken kunnen laten verhelpen door deze behandeling, maar het kan dus wel! Haar transplantaties worden bovendien niet alleen op het hoofd uitgevoerd. Je zou het namelijk ook kunnen toepassen op littekens waar geen haar meer groeit, op kale plekken tussen de wenkbrauwen of waar dan ook! Laat je dus goed adviseren door de behandelaar en zo kom je samen tot het resultaat waar je van gedroomd hebt!

Hoe werkt een haar transplantatie?

Je vraagt je nu gegarandeerd af hoe een haar transplantatie werkt. Een haar transplantatie is een behandeling die wel een paar uur lang kan duren. De reden hiervoor is dat het een behandeling is die erg nauwkeurig wordt uitgevoerd, omdat haarzakjes nogal kwetsbaar kunnen zijn. De haarzakjes moeten in de beste kwaliteit blijven voor het beste resultaat en daarom wordt er erg zorgvuldig mee omgegaan. Bij de behandeling wordt er een donorgebied gekozen waar haarzakjes uit worden gehaald. Deze haarzakjes worden vervolgens verplaatst naar de kalende plekjes.

Deze haarzakjes kunnen vervolgens jarenlang, of altijd, haar blijven produceren. Zo voorkom je dus dat je nogmaals kaal gaat worden op die plekken. Een voorwaarde van haar transplantatie is wel dat het donorgebied moet bestaan uit kwalitatief goede en gezonde haarzakjes. Zo krijg je dus het beste resultaat en kan de behandeling het beste worden uitgevoerd. Het voordeel van het gebruik van eigen haarzakjes is dat je een natuurlijk resultaat krijgt, omdat het precies jouw haarkleur en haardikte is!

Weer zelfverzekerd

Wanneer je een haar transplantatie bent ondergaan dan zul je weer zelfverzekerd worden. Veel mensen zijn namelijk onzeker over zichzelf wanneer ze kaal worden. Kalende mensen zien er in veel gevallen namelijk wat ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Na een haar transplantatie lijk je dus meteen weer een stuk jonger en zul je er meer uitzien zoals je leeftijd. Lekker in je vel zitten en zelfverzekerdheid is in ons leven ontzettend belangrijk en daarom raden wij zeker aan om deze behandeling te ondergaan. Overtuigd? Ga dan snel naar Transhair.nl!

Leave a Response