Kleding

De beste en hipste telefoons van dit moment

Refurbished Iphone X
1.99Kviews

Ieder jaar komen er tal van nieuwe telefoons uit op de markt. Ieder jaar kunnen telefoons ook steeds meer. Tenminste dat beweren de grote merken. Dat is eigenlijk alleen niet helemaal waar. Telefoons worden steeds meer een fashion ding. Dit begon al bij de Blackberry en is eigenlijk nooit gestopt. Een goede telefoon kan precies wat jij wil dat die kan. Dat lijkt misschien een beetje vaag, maar kiezen voor alleen de hipste telefoon is ook niet altijd het beste idee. Een goede telefoon helpt jou bij je dagelijkse bezigheden. Het zorgt ervoor dat je gemakkelijk door het leven kan. Precies om die reden is het van belang om een telefoon uit te zoeken die echt bij jou past. Hoe doe je dat eigenlijk? Dat leg ik je uit in deze blog. 

Kijk naar je dagelijkse gedrag 

Het begint allemaal, zoals met zoveel dingen, bij het analyseren van je eigen gedrag. Stel je voor dat je de hele dag goed bereikbaar wilt zijn en je dat het allerbelangrijkste vindt, dan is een telefoon met een goede accu van groot belang. Maak je vooral de hele dag foto’s? Dan kies je voor een telefoon met een supergoede camera. Speel je de hele dag spelletjes? Dan is een telefoon met een goede processor een prima investering. Een telefoon kies je dus op 

basis van je gedrag. Wat jij ook met je telefoon doet, dat bepaalt wat voor jou de ideale telefoon is. 

Doe onderzoek 

Er zijn tal van blogs (veel diepgaander dan deze) die beschrijven waarom een bepaalde telefoon een goede keuze is. Doe onderzoek naar een goede telefoon en dan specifiek naar iets wat jij belangrijk vindt aan de telefoon. Een goede camera, een goede processor of juist de accu. Hoe sexy grote techbedrijven telefoons ook proberen te maken, het is eigenlijk slechts een verzameling van moertjes, boutjes en printplaatjes. Wanneer deze onderdelen samen doen wat jij belangrijk vindt, heb je een goede telefoon. 

Spreek een budget met jezelf af 

Spreek altijd een budget met jezelf af. Dit zorgt er niet alleen voor dat je niet teveel geld uitgeeft, maar beperkt je ook in je keuze. Dat is belangrijk want een telefoon kopen zonder budget, dat zorgt pas echt voor keuzestress. Wil je dolgraag een bepaalde telefoon, maar ligt de telefoon buiten je budget? Dan kun je altijd nog voor een refurbished model gaan. Een refurbished iPhone X is bijvoorbeeld al 200 euro goedkoper dan een nieuwe.

Succes 

Ik wens je heel veel succes bij het uitzoeken van je nieuwe telefoon en hoop dat je tot een goede keuze kunt komen. Wanneer je de tips meeneemt uit deze blog, weet ik zeker dat het gaat lukken!

78 Comments

Leave a Response