Body & SoulKledingTipsVrouwen

De leukste dames hardloopschoenen

De leukste dames hardloopschoenen
1.25Kviews

Wat de leukste dames hardloopschoenen zijn, hangt vooral af van je persoonlijke smaak. Vandaag de dag is er namelijk onwijs veel keuze. Wel zo fijn natuurlijk, want je wilt er wel in stijl bijlopen. Maar het uitzoeken van een paar hardloopschoenen vergt net even wat meer aandacht dan het shoppen van een comfy paar sneakers, een leuk enkellaarsje of een stijlvolle pump. Om je op weg te helpen, lees je hier een paar belangrijke tips waar je rekening mee kan houden.

1. Let op de pronatie van de dames hardloopschoenen

Wist je dat hardloopschoenen worden gecategoriseerd onder de mate van pronatie? Voordat je de leukste dames hardloopschoenen uit gaat zoeken, is het belangrijk om na te gaan hoe jouw voeten ‘proneren’. Dit zie je het beste door de zool van een oud paar sportschoenen erbij te pakken en te kijken waar de slijtplekken bevinden. Slijten de hardloopschoenen in een S-vorm, dan heb je een neutrale pronatie. Overpronatie vindt plaats wanneer je voeten overmatig kantelen, waardoor je sportschoenen extra slijtage aan de binnenkant van de hiel, onder de bal van de voet en bij de grote teen vertonen.

2. Zoek je favoriete merk uit

Nadat je weet hoe je voeten proneren, komt het beste gedeelte eraan. Tijd om te shoppen! Ga bijvoorbeeld voor kleurrijke ASICS hardloopschoenen voor dames, een stijlvol paar van Nike of een opvallend design van Under Armour. Hecht je veel waarde aan hardloopschoenen met veel demping? Dan ga je veel loopplezier beleven aan HOKA dames hardloopschoenen. Tip! Deze merken en meer shop je op Sportshop.com, dé specialist op hardloopgebied.

3. Maak je look compleet met hardloopkleding voor dames

Je weet inmiddels hoe je voeten proneren en je hebt je favoriete dames hardloopschoenen uitgekozen. Heb je ook al gedacht aan de rest van je look? Met bijpassende hardloopkleding voor dames zie je er van top tot teen goed uit. Denk hierbij aan een hardlooptight met hoge taille voor een mooi figuur, een kleurrijk hardloopshirtje en trendy haarbandjes van Nike.

Leave a Response