TipsVrouwen

De zomer door met een eigen volleybalnet

volleybalnet
660views

Voor een potje beachvolleybal heb je weinig materieel nodig. Zet een volleybalnet met markeringen bij je in de tuin of op de vereniging en je bent klaar om te spelen. Maar waar moet je precies op letten als je een volleybalnet gaat kopen? Je wilt immers lang genieten van je nieuwe aankoop en er zeker van zijn dat het model tegen en stootje kan. Om je op weg te helpen, lees je hier een aantal handige tips.

Een volleybalnet met en zonder courtlijnen

Een beachvolleybalnet wordt in de meeste gevallen geleverd in een handige draagtas. Dit betekent dat je de set makkelijk overal mee naar toe neemt en, minstens zo belangrijk, na gebruik compact opbergt. De inhoud van deze draagtas kan behoorlijk verschillen. Zo kun je een los volleybalnet kopen, maar er zijn ook sets met courtlijnen te bestellen.

Voor in je vrije tijd of voor intensief gebruik

Als je een volleybalnet gaat kopen, is het belangrijk om te bepalen hoe vaak je deze gaat gebruiken. Gaat het om recreatief gebruik in je vrije tijd of gebruik je het volleybalnet intensief? Voor wat voor model je ook gaat, je bent er altijd zeker van dat de set makkelijk mee te nemen is naar de camping, het strand of het park.

Een bijpassende beachvolleybal van Mikasa, Erima, Molten of Nike

Wist je dat een beachvolleybal anders is dan een reguliere volleybal? Deze modellen zijn namelijk zachter, lichter van gewicht en zorgt door de antislip coating voor ultieme balcontrole. Kies je voor een professioneel model, bijvoorbeeld beachvolleyballen van Mikasa, dan weet je zeker dat deze goedgekeurd is door de Nevobo, FIVB en DVV.

Volleybalnetten, volleyballen en volleybalkleding bestellen

Ben je overtuigd van de voordelen die de volleybalnetten en volleyballen je te bieden hebben? Neem dan eens een kijkje in de collectie van Sportshop. Naast deze producten kies je namelijk ook nog eens uit volleybalkleding. Speel met veel bewegingsvrijheid door een volleybalbroekje met een volleybalshirt te combineren en maak je outfit compleet met volleybalsokken en accessoires.