TipsVrouwen

Dit worden de trends in jeans in 2022 voor mannen en vrouwen

jeans in 2022 voor mannen en vrouwen
961views

Ieder jaar zijn er weer nieuwe kledingtrends. Schoenen, truien, maar ook broeken. Elk jaar zijn jeans één van de populairste kledingstukken bij mannen en vrouwen. Jeans zijn er dan ook in alle soorten en maten, kleuren en modellen. Aankomend jaar komen er weer nieuwe trends op het gebied van jeans en wij laten je zien welke trends dat zijn.

De trends van het afgelopen jaar

Afgelopen jaar zagen we vooral een donkere wassing bij jeans. Eerst waren vooral lichte spijkerbroeken populair, maar afgelopen jaar zagen we ook veel donkere spijkerbroeken voorbijkomen. Ook flared jeans waren afgelopen jaar populair. Bijna iedereen droeg deze broeken in de jaren ’90, maar ook nu zien we deze broek steeds meer terugkomen.

1)    Lichtgekleurde jeans

Waar we afgelopen jaar veel donkere wassingen zagen, zien we aankomend jaar juist weer lichte jeans. We hebben het dan niet over een normale spijkerbroek kleur, maar over echte lichte kleuren zoals wit en beige. Bij zowel mannen als vrouwen zullen we dit terugzien. Dit soort jeans zijn ontzettend mooi, maar kijk uit dat je geen chocola of tomatensaus morst op deze jeans!

2)    Loose fit en wijde pijpen

Een trend die even op de achtergrond verscheen, maar afgelopen jaren weer terugkwam, zijn de lossere broeken met wijde pijpen. Ook aankomend jaar zullen we deze trend weer terugzien, zowel bij mannen als bij vrouwen. Deze jeans zijn er in allerlei verschillende soorten wassingen en dat maakt het juist zo leuk.

Niet alleen wijde pijpen, maar ook rechte pijpen maken een terugkeer in het aankomende jaar. Je zou misschien denken dat deze jeans weinig model hebben, maar wist je dat juist de rechte pijpen de rest van je lichaam meer vormgeven? Voor mannen zijn loose fit broeken al een lange tijd de norm. Mooie spijkerbroeken van goede kwaliteit in dit model voor mannen zijn deze new star broeken.

3)    Patchwork jeans

Bij deze trend heb je misschien niet gelijk een beeld voor je. Patchwork jeans zijn broeken met patches, oftewel lapjes. Afgelopen jaar zagen we deze jeans hier en daar al voorbijkomen, maar aankomend jaar zal dit een grote trend zijn. Deze jeans zijn (nu nog) erg origineel en zien er vrolijk uit door alle verschillende kleuren in de broek.

Zoals je ziet komen oude trends terug, maar zien we ook nieuwe trends zoals de patchwork jeans. De ene jeans past beter bij de één dan bij de ander. Welke jeans past het best bij jouw lichaam en welke wil jij graag dragen?

86 Comments

Leave a Response