RelatiesTips

Wat voor soort condooms kun je online bestellen?

soort condooms
1.01Kviews

Er zijn steeds meer mannen die ervoor kiezen condooms te bestellen, in plaats van ze in een winkel te kopen. Dat geldt trouwens ook voor vrouwen, want het is ook mogelijk om vrouwencondooms te bestellen. Dit is een van de vele soorten condooms die vandaag de dag beschikbaar zijn. Wat voor soort condooms kun je eigenlijk allemaal online bestellen? In dit artikel lees je hier meer over. Lees snel verder!

Verschillende soorten condooms bestellen

Wil je condooms bestellen, voor jezelf of voor je partner, dan zul je erachter komen dat er een ruim aanbod beschikbaar is. Hieronder zie je een overzicht met verschillende soorten condooms waar vaak voor gekozen wordt. 

  • Lichtgevende condooms, ook wel Glow in the dark genoemd. Deze geven, zoals de naam doet vermoeden, licht. In het donker wel zo handig!
  • Gekleurde condooms. Er zijn veel kleuren mogelijk, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.
  • Extra dunne condooms. Net zo veilig als een normaal condoom, maar kan beter zitten.
  • Latexvrije condooms. Vooral handig voor wanneer je een latex allergie hebt.
  • Condooms met een smaak. Vooral condooms met fruitsmaak (fruit condooms) zijn populair.

Hiernaast zijn er nog allerlei andere soorten condooms. Denk bijvoorbeeld aan kleine of grote condooms, Condooms met ribbels of nopjes (voor meer genot), transparante condooms, met of zonder glijmiddel, en meer. Er is dus zeker voldoende keuze wanneer het aankomt op het gebruiken van condooms. Je kunt hierin lekker variëren.

Condooms voor vrouwen

Speciaal voor vrouwen zijn er vrouwencondooms. Een vrouwencondoom kopen en gebruiken zorgt ervoor dat de rollen als het ware worden omgedraaid, aangezien de man zelf dan geen condoom hoeft te gebruiken.

Een vrouwencondoom dien je vóór de seks inwendig in te brengen. Het is net zo veilig als een mannencondoom. Sommigen vinden het wel iets meer werk (het vrouwencondoom moet op een bepaalde manier worden ingebracht). Toch is het wel interessant als alternatief. Zo zou je het met je partner een keer voor jullie plezier kunnen proberen. Zorg er wel voor dat het condoom op de juiste manier wordt ingebracht.

In vrouwencondooms zelf is er niet veel variatie. Waar bij sommige ‘normale’ condooms nog varianten zijn, is het vrouwencondoom vooral voor bescherming bedoeld. Wel is er de mogelijk om te kiezen voor een latexvrije vrouwencondoom. Je ontvangt dan niet een condoom gemaakt van latex, maar vaak van nitril polymeer (dunne kunststof). Gaat hier je voorkeur naar uit, of heb je een allergie, dan is een latexvrije vrouwencondoom kopen verstandig.

Leave a Response