Tips

Een stijlvolle start

laarsjes
752views

Een nieuw jaar is aangebroken, wat voor veel dingen een nieuwe start betekend, zo ook op het gebied van kleding. Ieder jaar volgen er weer nieuwe trends en na het lezen van deze tekst ben je op de hoogte van een aantal trends die je dit jaar weer voorbij zult zien komen of totaal nieuwe trends.

Terug naar de jaren 70

Een trend die weer terugkomt dit jaar, zijn flared broeken. Je kunt met deze broeken allerlei verschillende kanten op, van een zachte stof tot een jeans en van een basic kleur tot de meest wilde patroontjes. Wel is het soms lastig om te bepalen waar je een flared broek mee kunt combineren. Wat trek je aan als bovenkant, maar soms nog moeilijker; wat voor schoenen kun je hierbij combineren? Om de look wat stoerder te maken, kun je het combineren met een laars. Denk bijvoorbeeld aan de lerenlaarsjes van Keff. Deze laarsjes geven net dat edgy randje aan je outfit, iets wat het erg tof kan maken. 

De ultieme chill-look

De afgelopen maanden zijn bepaalde kledingstukken bijna onmisbaar geworden in de kast. Dit is namelijk chill kleding! Ondanks dat er thuis gewerkt wordt, is het soms nog best lekker om even wat comfortabele kleding aan te trekken. Al is het alleen een comfortabele broek, dit maakt het toch gelijk wat chiller om te werken. Je hoeft ook niet verplicht de hele dag in de meest perfecte outfits rond te lopen. Het kan je helpen om serieus aan de slag te gaan, maar je mag jezelf ook wel eens lekker verwennen met een heerlijke chill look. Zo zie je ook steeds meer pakken en sets voorbijkomen die de chille outfits toch ook wat leuker maken. Denk aan een matching broek en trui of een heel pak wat heerlijk zit en ook nog best wel fashionable staat. 

Lekker simpel

Naast dat er door de jaren heen veel verschillende trends voorbij zijn gekomen en ook misschien de komende jaren wel voorbij zullen komen, bevat een trend voor dit nieuwe jaar één woord; simpel. Natuurlijk is het leuk om af en toe een toffe outfit te rocken met wat gewaagdere items, maar een simpele jeans gecombineerd met een witte blouse kan het ook al goed doen. Basic apparel bevat items die je voor deze trend zullen voorzien. Laat je vooral niet bedriegen door het woord ‘simpel’. Soms kan het ook zijn dat hoe simpeler, hoe beter.

Leave a Response