Vrouwen

Waar vind je de beste dames werkschoenen?

dames schoenen
249views

Heb jij veiligheidsschoenen nodig op jouw werk, maar wil je niet op lompe werkschoenen lopen? Wij hebben hem gevonden: de werkschoen die comfortabel en veilig is én een mooie uitstraling heeft. In dit artikel lees je meer over comfortabele en modieuze dames werkschoenen.

Werkschoenen dames lichtgewicht

Wanneer je veel loopt en staat, speelt het loopcomfort een grote rol in de juiste schoenkeuze. Een lange tijd waren werkschoenen erg zwaar door gebruik van zware veiligheidsmaterialen als staal. Gelukkig zijn werkschoenen tegenwoordig een stuk lichter. Omdat de last daarmee minder is, gaat de productiviteit én je comfort nadrukkelijk omhoog. Koop online lichtgewicht werkschoenen, zodat jouw benen en voeten minder snel moe worden. De volgende eigenschappen verhogen het loopcomfort:

 • Goede schokdemping
 • Zool met energieteruggave tijdens het lopen
 • Lichtgewicht
 • Flexibele schoen

Sportieve werkschoen sneakers

Moeten jouw werkschoenen puur functioneel zijn of wil je ook graag een mooie uitstraling? Wat een goed alternatief is voor de lompe werkschoen zijn safety sneakers, ook wel sportieve sneaker werkschoenen. Aan het design is echt aandacht besteed. Ze hebben het uiterlijk van een gewone sneaker, maar voldoen wel aan de S1, S1P, S2 of S3 veiligheidsnormering. Hier vind je veel sportieve werksneakers: https://www.werkschoenenwinkel.nl/sport

 • Safety sneakers hebben het uiterlijk van een gewone sneaker
 • Ze voldoen aan een veiligheidsnormering
 • Je kunt een antislip normering (SRC) kiezen voor nog meer grip

Werkschoenen met hak

Deze is speciaal voor de dames die graag hakken dragen. Kijk eens naar het merk Lavoro. Zij bieden comfortabele werkschoenen met hak! Deze zwarte enkellaarzen met rits zijn hip en modieus ontworpen. Verder voldoen ze aan de S3 normering dankzij de stalen neus en kevlar veiligheidszool. De schoen biedt veel grip en de ademende voering houdt de voeten langer fris.

Online werkschoenen bestellen

Er zijn veel redenen om online op zoek te gaan naar een nieuw paar werkschoenen. Zo heb je online namelijk een veel breder aanbod dames werkschoenen dan in fysieke winkels. In winkels vind je vaak de meest verkochte heren werkschoenen, maar op https://www.werkschoenenwinkel.nl/ vind je ook een diverse aanbod schoenen voor vrouwen. Bovendien heb je keuze uit alle merken en kun je op zoek gaan naar de beste prijs.

 1. Alle maten beschikbaar
 2. Reviews lezen over type schoenen
 3. Alle merken
 4. Prijzen vergelijken
 5. Online of telefonisch advies in de juiste keuze

Leave a Response