Tips

Geld voor iPhone krijgen, het kan op deze manier:

90views

Je hebt nog een oude iPhone in de kast liggen? Dan hoef je dit toestel niet per se te laten stofhappen. Je kunt geld voor iPhone krijgen deze telefoons kun je bij een opkoper, dan gemakkelijk verkopen voor een leuk tarief. Dit is ook nog eens beter voor het milieu, want het recyclen is niet per definitie duurzaam te noemen.

Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om hun oude-toestel in te leveren. Maar hoe werkt het precies? En zitten er voordelen aan vast? In dit artikel geven wij je antwoorden op deze vragen.

Hieronder lees je er meer over:

Geld voor iPhone? Hoe werkt het?

Op het moment, dat jij een oud-telefoontoestel nog in de kast hebt liggen kun je daar bijvoorbeeld: geld voor iPhone krijgen. Alleen hoe werkt het precies? Allereerst, is het gemakkelijk online te regelen. Je zoekt aan inkoper van oude-toestellen op, vervolgens kijk op je site, of jouw type mobiel er ook tussenstaat. Is dit het geval? Dan voeg je deze toe aan je winkelmandje. Waar je daarna uiteindelijk de staat van het toestel moet omschrijven. Vervolgens krijg je per mail een label toegestuurd, waardoor je gratis en voor niets het toestel op kunt sturen.

Is het toestel inmiddels aangekomen op de bestemming? Dan zullen de experts het toestel, uiteraard nog grondig controleren, of de door jou opgegeven informatie ook echt kloppend te noemen is. Is dit het geval? Dan zul je binnen 24-uur het bedrag overgemaakt krijgen naar jouw rekening, zodat je toch niet iets aan je toestel overhoudt. Je iPhone verkopen, is dan ook nog zó gek nog niet!

Voordelen van het inruilen van je oude-mobiel

Het is allemaal leuk, dat je geld voor iPhone krijgen kunt, is het ook belangrijk om van de voordelen af te weten. We hebben misschien al kort verklapt, dat het duurzamer is om een oud-toestel in te leveren voor een bedrag. Dan om een oude-mobiel te moeten recyclen, dit is namelijk allesbehalve goed voor het milieu.

Op het moment, dat je een oude-iPhone gaat inruilen en hij is geaccepteerd. Dan gaat de expert de telefoon weer helemaal gebruiksklaar maken. Het wil namelijk niet zeggen, dat een toestel waarin Nederland geen markt meer voor is, dat het in buitenland niet zo is.

Veel mobieltjes gaan, dan ook richting India en landen in Afrika, waar nog altijd veel vraag is naar zulke refurbished telefoons. De cirkel blijft hierdoor draaien en je draagt tegelijkertijd, ook een steentje bij aan een beter milieu. Dus waarom zou je geen geld voor iPhone willen?

Leave a Response