TipsVrouwenzaken

Hoe organiseer je een feestje?

Hoe organiseer je een feestje?
1.68Kviews

Een feestje organiseren voor uzelf? Of een beste vriend verrassen? Het plannen voor een feestje of belangrijke bijeenkomst neemt wat tijd in. Drank en voeding zijn namelijk de voornaamste waar men naar op zoek is op een party. Hiervoor is een goede drankenzaak nodig. Op zoek naar een drankenpaleis waar u heen kunt voor al uw alcoholische en non- alcoholische dranken? Bezoek dan heel even een Luminablog voor het verkrijgen van informatie over winkels, slijterijen en zaakjes die voor u de gezochte drankjes aanbieden. Bent u op zoek naar een one-stop zaakje dan kijkt u uit naar bedrijven als DrankDozijn. Door het lezen van de reviews weet u niet alleen meer over zo een bedrijf, maar wee u ook wat andere klanten van het bedrijf vinden.

Een bestelling plaatsten?

DrankDozijn is een drankenspecialist waar u terecht bent voor al uw alcoholische dranken. Het bedrijf is een webwinkel waar u uitgebreid kunt shoppen voor een goede prijs. Alle bekende dranken rond de wereld worden geleverd en staan voor u klaar voor de verkoop. Het bedrijf DrankDozijn is al jaren bezig met het importeren en exporteren van wijnen, whisky’s en rumsoorten. Wilt u een speciaal of favoriet drankje halen dat u niet ziet op de website van DrankDozijn? Geen nood! Want dankzij een goede band en efficiënte formule wordt uw drank binnengehaald tegen een redelijk prijs. Zo wordt de aanbieding van drankjes gevarieerd en uitgebreid; hierdoor staat er hedendaags een ruim assortiment voor u klaar aan meer dan 4000 producten. U kunt dus vanuit uw luie stoel uw bestelling aan drank plaatsen en het wordt voor u geleverd. Betalen geschiedt heel snel en veilig via iDEAL, Mastercard, VISA en PayPal. De producten van DrankDozijn zijn te vinden in landen als Nederland, Duitsland en Frankrijk. Levering geschiedt al vanaf de volgende dag na uw bestelling!

Een ruim assortiment aan……

Bij DrankDozijn vindt u elk type aan drank, waarbij elk in hun eigen categorie verdeeld is. U vindt een ruim assortiment aan wijnsoorten in de categorie rood, wit, rosé, Champagne, Prosecco, Cava, Mousserend, Sake en alcoholvrije wijnen. Deze zijn geïmporteerd uit verschillende delen van de wereld waaronder Frankrijk, Zuid-Afrika en Spanje. U heeft verder de opties om te kiezen uit uw merk, smaak, druifsoort, maar ook wijnen met een organisch of veganistisch certificaat. U bent verder terecht voor al uw rum soorten zoals de White Rum, Gold Rum, Dark Rum, Flavoured Rum, Overproof Rum en Cachaça allen met hun bijbehorende leeftijd. Hoe ouder, hoe beter het smaakt. Natuurlijk zijn er vodka soorten aanwezig in de categorie premium vodka, vodka en flavoured vodka. Voor de whisky liefhebbers ligt de keus in Single Malt, Blended, Bourbon Whiskey, Blended Malt, Grain Whisky, Rye Whisky, Pot Still, Moonshine en Tennessee Whiskey. De meeste mannen op de oudere leeftijd zijn meer aan de kant cognac, gin en Jenever & Vieux. Likeuren zijn onmisbaar in de baar voor de beste cocktail recepten zoals mix, koffielikeur, Sambuca, Bitter Likeur, Limoncello, Tequila, Absinthe, whiskey en wodka likeur en Mezcal.

86 Comments

Leave a Response