Tips

Kiezen voor een 3D print van een zwangere buik

buik
738views

Een 3D print van een zwanger buik in handen krijgen is net zo bijzonder als de zwangerschap zelf. Het is een manier om heel precies te behouden hoe je er ooit uitzag tijdens je zwangerschap. Nu kan je het zelf nog zien, maar over enkele jaren is dat natuurlijk anders. Dan is dit beeldje wel heel bijzonder om nog in huis te hebben. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden.

Helemaal op maat maken


Een 3D print van een zwangere buik is eigenlijk iets heel persoonlijks. Het is dus ook niet gek dat je dat helemaal op maat wilt laten maken. Het is wel heel fijn om te weten dat dit met een 3D handscanner kan. Dit is niet gevaarlijk voor jou of voor je ongeboren kind. Met de scanner is op een snelle en comfortabele manier te zorgen voor meer dan 2000 goede foto’s waarmee jouw buik volledig in kaart wordt gebracht. Zo is dus direct het model voor de maat te maken. Daar kan je dan met de specialist mee verder werken.


Het 3D model


De uitwerking van de 3D print van jouw zwangere buik komt allemaal aan op een goed model. Daarom wordt dit met het computerprogramma gemaakt, maar is er daarna nog van alles mogelijk om eraan te sleutelen. Zo kunnen oneffenheden in de huis worden weggepoets. Ook kijk je samen met de specialist naar wat er nog beter kan om het beeldje er nog mooier uit komt te zien. Het is wel leuk om hier samen aan te werken. Zo krijg je al snel echt het gevoel dat het jouw beeldje wordt. Dat is uiteindelijk ook wel heel belangrijk.
Het is zaak om nu ook nog andere wensen en eisen door te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal waarvan je het beeld wilt laten maken. Ook op het gebied van kleur en afwerking heb je misschien wel wensen. Dit kan de specialist dan allemaal verzorgen als de 3D print wordt gemaakt. Het uitwerken van het beeld neemt wel wat tijd in beslag. Reken erop dat je het pas na 8 tot 10 weken in huis hebt. Maar dan heb je wel ook het beeld dat helemaal naar wens is.

Ook om weg te geven


De 3D print van je zwangere buik is leuk voor jou, maar misschien ook wel voor de grootouders. Het is dus ook leuk om te weten dat je meerdere beelden kan laten maken aan de hand van het model. Het is dan ook zo dat dit ook op een wat langere termijn kan. Dat is ook wel heel fijn.

Leave a Response