Vrouwen

Meer spanning in je relatie? Zo pak je het aan

741views

Je relatie spannend houden is soms lastig. Je kent elkaar al zo lang dat het lijkt of je alles al weet en je niets nieuws meer kunt ontdekken. Of je woont samen en bent zo gewend aan bij elkaar zijn dat je bijna zou vergeten dat seksuele spanning in een relatie gezond is. Doorgaans houden mensen van seks en het is zonde als die spanning in je relatie op een laag pitje komt te staan. Er zijn middelen die je eventueel in kunt zetten om die spanning een boost te geven. Denk dan aan dapoxetine of oral jelly.

Wat is dapoxetine?

Dapoxetine is een bepaalde stof die in medicijnen zitten die dezelfde naam dragen. Dapoxetine is dus zowel het medicijn als de stof. Het is een orgasmeuitsteller bedoeld voor mannen. Je gebruikt dit middel dus om je zaadlozing uit te stellen. Dat kan handig zijn voor mannen die vaak te snel klaarkomen, maar het betekent ook dat je langer door kunt gaan dan normaal. Leuk voor jou en je partner, want jullie kunnen dan beiden langer genieten.

Bijwerkingen

Dapoxetine is op recept verkrijgbaar. Je haalt het dus niet zomaar in de apotheek. Het kan dan ook gevaarlijk zijn om dit middel te vaak te gebruiken. Er zijn flink wat bijwerkingen en je kunt het ook slecht combineren met andere medicijnen en alcohol. Daarom is het nodig dat iemand dit voorschrijft, zodat je geen combinaties van medicijnen inneemt die risico’s opleveren. Daarnaast zijn er vrij veel bijwerkingen, waaronder hoofdpijn en misselijkheid, maar ook suffe gevoelens, minder zin in seks en diarree.

Wat is oral jelly?

Oral jelly is een jelly variant voor een bepaald erectiemiddel. Het bevat de werkzame stof sildenafil – een PDE-5 remmer. Die remmer zorgt dat bloedvaten verwijden en daardoor een erectie makkelijker verkregen wordt. Sildenafil is een stof die tot 5 uur werkzaam kan blijven. Oral jelly is een variant van Kamagra. In Nederland kun je kamagra niet bij de apotheek en ook niet op recept krijgen. Wel kun je het online bestellen. Erectiemiddelen komen normaal in pillen of capsules, maar oral jelly is dus Kamagra in een andere vorm.

Alternatieven

Sildenafil is niet de enige stof die ingezet wordt voor erectiemiddelen. Bovendien zijn er andere erectiemiddelen dan kamagra die je wel op recept of bij de apotheek kunt halen. Zo is vardenafil vergelijkbaar met sildenafil. Daarnaast is er tadalafil, deze stof is tot 36 uur werkzaam in plaats van tot 5 uur. Allemaal doen ze in de basis hetzelfde: ze zorgen dat je gemakkelijker een erectie krijgt bij seksuele opwinding.

Leave a Response