Body & SoulTipsVrouwen

Milieuvriendelijke cosmetica

865views

Het wordt steeds belangrijker voor mensen om na te denken over waar de spullen die zij gebruiken vandaan komen. Veel mensen willen namelijk graag producten die duurzaam zijn en houden er dan ook rekening mee met wat ze kopen. Gelukkig komen er meer producten op de markt die in deze wensen kunnen voorzien. Ook op verschillende vlakken komen er steeds meer duurzame producten bij, zoals op het gebied van voeding of uiterlijke verzorging. Mocht jij je willen verdiepen in bepaalde cosmetica die milieuvriendelijk is, lees dan hier verder over waar je het beste naar op zoek kunt.

Een goed begin

Veel merken beschikken over een paar producten die kunnen voorzien in je routine, maar HappySoaps beschikt over een groot assortiment aan verschillende producten die allemaal kunnen bijdragen in jouw dagelijkse routine. Zo staat HappySoaps bekend om het feit dat zij plasticvrije cosmetica op de markt brengen en dus geen verpakkingen gebruiken met plastic. HappySoaps heeft onder andere Shampoo Bars, Body Bars en haarzeep. Je kunt dus een gehele doucheroutine vullen met producten van HappySoaps en draagt daarbij ook nog in het voordeel bij aan het milieu.

Van alle markten thuis

Zoals al aangegeven zijn er veel producten waarvoor je terecht kunt bij HappySoaps. Zo is er shampoo te krijgen, maar zijn er ook Conditioner Bars, verschillende zepen voor je lichaam zoals Body Wash Bars en Body Lotion Bars. Ook kun je deodorant krijgen, gezichtsreiniger, lipbalsem en nog veel meer. HappySoaps beschikt dus over allerlei producten die onderdeel kunnen uitmaken van jouw routine. Op het moment dat jij opzoek bent naar milieuvriendelijke producten, kan HappySoaps dus in het grootste deel hiervan voorzien. Een Shampoo Bar gaat een lange tijd mee dus je kunt er ongeveer 100 of meer wasbeurten mee door. In vergelijking met andere shampooproducten gaan de Shampoo Bars dus een stuk langer mee.  

Kies voor vegan

Veel mensen vinden het belangrijk om vegan shampoo te gebruiken, maar wanneer weet je nou of een product vegan is? Kort gezegd is vegan shampoo een product die geen ingedriëten bevat die afkomstig zijn van dieren en ook niet getest worden op dieren. Dit geldt ook voor andere haarproducten zoals conditioners en stylingsproducten. Veel shampoos die zijn de schappen in de winkel te vinden zijn, zijn helaas vaak niet vegan. Gelukkig zijn er wel voldoende merken die wel voorzien in het beschikken over vegan producten. Mocht je het dus belangrijk vinden om hier aan bij te dragen, dan kun je eens een kijkje nemen bij bijvoorbeeld Attitude living of MARIA NILA. Dit zijn twee vegan merken en wie weet kom je aan de hand van deze producten ook nog wel in aanraking met andere vegan haarproducten.

85 Comments

Leave a Response