TipsVrouwenVrouwenzaken

Mogelijkheden en haartransplantatie kosten

Mogelijkheden en haartransplantatie kosten
1.49Kviews

Hoe hoog zijn de haartransplantatie kosten? Wat de kosten zijn, hangt af van een aantal factoren. Om te beginnen hangt het af van hoelang de behandelingen duren, maar ook van de totale hoeveelheid grafts. Bij de kliniek heb jij het voordeel dat de kosten all-in zijn. Je hebt dus geen onverwachte kosten tijdens of na de behandeling. Bij een graft gaat het over gemiddeld 2-3 haren. Hoe het allemaal in zijn werk gaat, wordt vooraf duidelijk uitgelegd. Het is namelijk echt maatwerk, iedereen heeft een andere behandeling nodig. Dit hangt ook af van de wensen en de oorzaak van je haaruitval.

Kortingen haartransplantaties

Bij de kliniek zijn er vaak kortingen mogelijk als je kiest voor haartransplantaties. Maar hoe hoog de kortingen zijn hangt af van wat je laat doen. Ook kan dat iedere maand weer anders zijn dus laat je daar dan maar eens goed over informeren. Je krijgt ook verschillende garanties aangeboden:

  • Om te beginnen heb je de groeigarantie, je krijgt een 100% levenslange groeigarantie op de verplaatste grafts.
  • Je krijgt ook tevredenheidsgarantie van 100% op alle behandelingen.
  • Als laatste heb je nog de grafts garantie. Je betaalt namelijk alleen maar voor de grafts die echt zijn geplaatst.

Voordat je een behandeling ondergaat kun jij een gesprek plannen en dan wordt er ook nagegaan wat de haartransplantatie kosten zijn. Je krijgt dan een offerte en weet zo direct waar je aan toe bent. Je kunt dan zelf nagaan of dat je het financieel ook aan kunt en de moeite waard vindt.

Oorzaken haaruitval

Welke oorzaken van haaruitval ken je? De meest voorkomende oorzaak is door erfelijke haaruitval en dat noemen ze ook wel Alopecia Androgenetica. Maar je kunt ook een haarziekte hebben, of kanker, ijzertekort, stress, medicijnen of haaruitval krijgen bij een minder goed werkende schildklier. Het is belangrijk dat eerst na wordt gegaan wat de reden is dat jij last hebt van haaruitval. Als dat namelijk duidelijk is dan kan er gekeken worden naar of dat je haar weer aan zal groeien of dat het blijvend is (haaruitval).

Mocht er sprake zijn van blijvende schade, dan kun jij kijken of dat een haartransplantatie een optie is voor jou. Het is fijn dat je weer kunt stralen als je je eigen haar terug hebt. Een bijkomend voordeel is dat het haar wat wordt getransplanteerd ook blijft zitten en daar kun jij dan levenslang van genieten.

1 Comment

Leave a Response