TipsVrouwenVrouwenzaken

Tips om af te vallen

Tips om af te vallen
1.33Kviews

Zeg nu eerlijk dames, er is vast wel eens moment geweest dat je heel graag wilde afvallen. Misschien is dat verlangen er op dit moment nog steeds wel. Inmiddels zie je door de bomen het bos niet meer en zijn er ontelbaar veel trucs, diëten en andere manieren waarop je zou kunnen afvallen. In deze blog geven we je handige tips die gaan helpen om je gewenste gewicht te behalen. Deze tips zijn gemakkelijk, snel toepasbaar en heel praktisch. Pas deze tips voor afvallen toe en merk zelf het verschil!

Wees eerlijk tegen jezelf

Het is heel belangrijk om eerlijk tegen jezelf te zijn als je graag wilt afvallen. Wil je het wel echt? Want het heeft geen zin om te beginnen en na twee weken weer te stoppen. Daarom dien je even goed bij jezelf na te gaan waarom je wilt afvallen en dit duidelijk voor jezelf in beeld te hebben.  Wees daarom geheel eerlijk tegen jezelf en houd jezelf niet voor de gek.

Tel je calorieën

Je kunt afvallen als je meer calorieën verbrandt dan je dagelijks consumeert. Vaak hebben we geen inzicht in hoeveel we dagelijks eten en kan dit stiekem hoger uitvallen dan je denkt. Om deze reden is het aan te raden dat je bij gaat houden hoeveel calorieën je dagelijks consumeert. Er zijn verschillende apps waarmee je heel gemakkelijk kunt bijhouden hoeveel je gegeten hebt. Onze favoriet is MyFitnesspal. Met deze app wordt het super eenvoudig gemaakt om al je dagelijkse eten te monitoren. Afvallen heb je zo geheel zelf in de hand met de app.

Houd bijvoorbeeld voor een week lang elke dag bij wat je gegeten hebt. Je kunt dan makkelijk zien hoeveel je gemiddeld per dag eet. Is het te veel, dan kun je ook eenvoudig bepalen wat je de volgende keer minder gaat eten.

Drink genoeg water

Ook water drinken kan helpen bij afvallen. Je lichaam is enorm afhankelijk van vocht en een gezonde inname van water zorgt ervoor dat alle processen goed blijven functioneren. Afvallen door water drinken alleen is niet mogelijk, maar het kan zeker bijdragen aan je missie op gewicht te verliezen. Lekker een extra glaasje water drinken dus.

Snacken is toegestaan

Onze laatste tip komt misschien als een verrassing, maar snacken is toegestaan! Hier dienen we uiteraard duidelijk bij te vermelden dat het met mate is én dat je wel je inname van calorieën bij moet houden. Merk je dat je ruimte over hebt voor bijvoorbeeld een stuk chocolade, dan mag je dit gerust eten.

Daarnaast kan het af en toe snacken met iets wat je heel lekker vindt er ook voor zorgen dat het afvallen makkelijk vol te houden is. Zo wordt het geen straf waarin je helemaal niks mag eten wat je graag wilt, maar kun je jezelf af en toe belonen.

1 Comment

  1. Wow, superb blog layout! How lengthy have you ever been blogging for?
    you make running a blog look easy. The overall look of your
    website is great, let alone the content! You can see similar here e-commerce

Leave a Response