TipsVrouwenVrouwenzaken

Sieraad laten graveren

Sieraad laten graveren
1.53Kviews

Wat is nou een van de mooiste cadeaus die een moeder zich zou kunnen wensen, een sieraad natuurlijk. Qua sieraad zijn er verschillende opties, een ring bijvoorbeeld. Een ring is echter meer een sieraad wat door de partner van de vrouw aan de vrouw gegeven wordt, dus als vrienden / familielid is het geven van een ring aan een moeder vaak zonde. Wat wel een goede optie is voor een moeder is een ketting of een armband.

Zeker voor de moeder die pas moeder geworden is, is een sieraad een overweldigend cadeau. De mogelijkheid bestaat om de naam van de zoon of dochter van de moeder in het sieraad te laten graveren. Op deze manier kan de moeder zich met een goed gevoel herinneren aan de dag waarop zij beviel van haar zoon of dochter.

Armband


Een goed idee is bijvoorbeeld het naam armbandje. Bij deze armband is de naam van de pasgeborene gegraveerd in het sieraad. Dit graveren kan zowel aan de buitenzijde van het sieraad als aan de binnenzijde. Het voordeel van het graveren aan de buitenzijde van het sieraad is dat iedereen de naam van degene die gegraveerd is kan zien en dat hiermee direct kan worden gepronkt. Het voordeel van het aan de binnenzijde graveren van de naam is dat het persoonlijk en wat geheimer is. De naam staat erop en wordt altijd bij je gedragen, maar is niet direct zichtbaar voor de buitenwereld.

Ketting

Naast een armband bestaat een ketting ook tot de mogelijkheden. Met een ketting kun je meerdere kanten op dan met een armband. Bij de ketting is het mogelijk om de naam op de ketting zelf te graveren om op die manier een naam ketting te krijgen, maar het is ook mogelijk om een mooie hanger aan de ketting te hangen waarbij de naam op de hanger wordt gegraveerd. Dit graveren kan zowel aan de achterzijde van de hanger gedaan worden als op de voorzijde. Vaak wordt er voor gekozen om bij een ketting een mooi hangertje te kiezen, met bijvoorbeeld een kindergezichtje erop en aan de achterzijde dit hangertje te graveren. Het voordeel van een ketting is dat er in de meeste gevallen makkelijker een extra naam bij gegraveerd kan worden, dit kan handig zijn wanneer er verwacht wordt dat de kersverse ouders waarschijnlijk meer dan ÈÈn kindje zouden willen. Waar er vaak bij de armband maar plaats is voor ÈÈn naam, is dit bij een ketting zelden het geval. Ook is het gemakkelijker om eventueel een nieuw hangertje (erbij) te kopen, dan om een extra armband te gaan dragen. Maar het kan beide en het is beide even mooi.

Dus ben je op zoek naar een geweldig cadeau voor een (kersverse) mama? Zoek dan niet verder en bestel bij bebetos een speciaal en bijzonder cadeau, iets dat voor de moeder van onschatbare waarde is. Een mooi sieraad met de naam van het pasgeboren kindje, waardoor de moeder het kindje als ware altijd bij zich draagt. Op deze manier zal de moeder zich altijd compleet voelen.

69 Comments

Leave a Response