RelatiesTipsVrouwen

Hoe kun je nog daten in corona tijd?

Hoe kun je nog daten in corona tijd
2.01Kviews

Tegenwoordig zijn dates vooral te regelen via een datingsapp in plaats van brieven te schrijven. Nu er een corona crisis is, gaat het via een datingsapp gemakkelijker dan anders. Mensen zitten meer thuis, dus hebben ze ook meer tijd om thuis wat te gaan swipen op Tinder. Maar heb je een persoon gevonden die je wel leuk lijkt en waar je al meerdere dagen mee aan het appen bent, is het rond deze tijd lastig om te gaan voor de volgende stap. Maar het is altijd mogelijk, je moet er alleen wat creatiever mee omgaan. Daarom staan hieronder een paar alternatieven die corona proof zijn, voor een zo leuk mogelijke eerste date!

Samen een bordspel

Om een bordspel te spelen hoef je niet per se bij elkaar te komen. Als jullie beide hetzelfde spel thuis hebben, wat waarschijnlijk wel het geval is. Kun je de webcam aan de andere kant van het bord zetten en zo zie je precies wat de ander doet. Wanneer je tegenspeler een zet doet, doe jij diezelfde zet op jouw bord. Op deze manier kun je alsnog een gezellig spel spelen en ook al is het nu makkelijk om te doen, je mag natuurlijk niet valsspelen!

Een wandeling maken

Aan gezamenlijk een wandeling maken zit amper risico, omdat je de hele tijd in de buitenlucht bent. Daarnaast kun je ook tijdens het wandelen nog een beetje afstand houden. Zo zou je door een oude binnenstad, het strand of een bos kunnen lopen. Je hebt in ieder geval altijd wel wat om je heen om over te praten, zo voorkom je ongemakkelijke stiltes. Als het wel stil valt, maakt dat ook niet veel uit omdat je bezig bent.

Quarantaine en chill

Met z’n tweeën op de bank zitten gezellig tegen elkaar aan is op dit moment geen optie, dan valt netflix en chill al snel af. Gelukkig is er een soort van variant gevonden. Je kunt vanuit huis gewoon dezelfde film gaan kijken en dan via een livestream of een chat praten over gebeurtenissen uit de film. Zorg er wel voor dat je tegelijk met de film begint, zo voorkom je spoilers. Daarnaast maakt het als je in je eentje bent ook niet uit of je een sexy setje of gewoon in je joggingsbroek de film aan het kijken bent.

Succes met het vinden van jouw ware liefde!

85 Comments

Leave a Response