KledingTips

Sokken in open schoenen weer helemaal in!

Slippers
1.41Kviews

Sokken in sandalen. Keek jij ook altijd vol afgrijzen wanneer je vader zo over straat ging? Laten we je dan eens een nieuwtje vertellen. Sokken in open schoenen is anno 2020 namelijk weer helemaal in. Er zijn zelfs speciale sokken verkrijgbaar die ook gecombineerd kunnen worden met teenslippers. Hierdoor beschik je zelfs over de mogelijkheid om havaianas te dragen in de winter. Maar hoe komt het dat de fashiongoeroe ‘s deze trend nu opeens weer toestaan in de modewereld?

Er zijn inmiddels al verschillende modellen en celebirties in deze nieuwe trend gespot. Sokken in sandalen is misschien het eerste waar we aan denken, maar sokken worden tegenwoordig in vrijwel alle open schoenen gedragen. Van pumps tot sandalen en zelfs teenslippers. Maar hoe kun je deze trend nu het beste combineren? Wij gingen op onderzoek uit.

Alleen voor de echte trendsetters

Laten we eerlijk wezen. Het dragen van sokken in open schoenen is echt niet voor iedereen weggelegd. Er zijn genoeg vrouwen die hier niet aan willen denken. Daarom is dit een trend die je echt alleen op eigen risico moet gebruiken. De trend is pas net van start gegaan en dus niet algemeen geaccepteerd. De kans is dan ook groot dat je nog steeds vragende blikken of opmerkingen krijgt. Sta hier gerust boven, want de kans is groot dat we over enkele maanden tot jaren deze trend steeds meer op straat zullen zien. Was jij stiekem toch een echte trendsetter.

Creëer een geheel nieuwe look

In combinatie met sokken in open schoenen kun je heel veel verschillende looks creëren. Van een sportieve look met sokken onder een broekpak met sandalen of juist een chique look in combinatie met een zwierige jurk. Werkelijk alles is mogelijk. Laat daarom je creativiteit en fantasie de vrije loop. Er is geen goed of fout. Sokken in open schoenen kunnen altijd. Wie heeft ooit besloten dat dit niet zo is? Laat je voeten daarom lekker bedekt, maar kies wel voor de meest stijlvolle open schoenen. Het resultaat zal verbluffend zijn.

Ook in de kindermodewereld

De kindermodewereld is een streepje voor op de dames. Daar is het al enkele jaren heel normaal om sokken in open schoenen te dragen. We zien steeds vaker liefelijke kniekousen voor de kleinste meisjes in combinatie met sandalen voor de winter. Een lief gezicht en helemaal volgens de laatste trends. Wil je dan ook inspiratie opdoen om jouw kleine meid te kleden of juist om jezelf van een nieuwe outfit te voorzien? Dan is het verstandig om eerst de kindermodetrends eens onder de loep te nemen. Hier is inspiratie in overvloed te vinden.

Super comfortabel

Wat je ook van deze trend vindt: het dragen van sokken in open schoenen heeft enorm veel voordelen. En dan met stipt op nummer één dat het natuurlijk ontzettend comfortabel is. Wie lief is voor haar voeten en het nooit zo nauw neemt met de meningen van anderen is deze trend echt helemaal hot. Wees een trendsetter en geniet van het hoge comfort. Wie weet hoeveel mensen je zullen volgen.  

Leave a Response