Vrouwen

Tassen laten bedrukken: hoe bont wil je het hebben?

Tassen laten bedrukken hoe bont wil je het hebben
867views

Wat zijn de mogelijkheden van tassen laten bedrukken?

Je kan op allerlei platformen tassen laten bedrukken. De mogelijkheden van deze industrie zijn vrijwel eindeloos. Het beperkt zich allang niet meer tot de simpele katoenen tasjes. Als het iets betreft wat je kan dragen en waar je spullen in kan stoppen, kan je het met een persoonlijke afbeelding laten versieren. Van de traditionele katoenen tasjes, van laptoptassen tot rolkoffers: vrijwel alles is mogelijk. En wees maar niet bang: tegenwoordig kan je er zeker van zijn dat alles van prima kwaliteit is. Ook de modellen zijn lang niet altijd saai en eenvoudig meer. Je kan ook mooie exemplaren nog een extra persoonlijk tintje geven. 

Welke specifieke keuzes moet je in de gaten houden bij tassen laten bedrukken?

Natuurlijk moet je tassen laten bedrukken die goed bij je afbeelding passen. Met andere woorden: zorg ervoor dat de afbeelding goed tot zijn recht kan komen. Qua afbeelding zelf is vrijwel alles mogelijk: zolang je een fotobestand hebt, kan je vrijwel alles kiezen. Maar wil je echt een groepsfoto van je familie van dertig man op een klein eenvoudig tasje hebben staan? De kans is groot dat de foto te gedetailleerd is voor het formaat om goed tot zijn recht te komen. Daarna kun je het beste kijken naar welke kleur geschikt is voor deze afbeelding. Is er een hemelsblauwe achtergrond van deze groepsfoto? Dan is wit waarschijnlijk een betere optie dan donkerpaars.
Houd daarnaast de kwaliteit van de tas in de gaten: is het tasje vooral als eenvoudig aandenken bedoeld? Dan mag het best van een simpel stofje zijn. Als je het als zakenrelatiegeschenk geeft, kan je het best kiezen voor iets als bijvoorbeeld leer. 

Geldt er een minimale bestellingsaantal bij tassen laten bedrukken?

Tassen laten drukken kan in principe altijd. Op websites zoals yoursurprise.nl kan je je tassen en koffers per stuk laten bedrukken. Maar je kan ook grotere aantallen bestellen. Bijvoorbeeld als je als bedrijf zakengeschenken wil aanbieden.  Bij deze websites zal je vaker wat grotere bestellingen moeten plaatsen. Tassen laten bedrukken hoeft dan niet meteen in de duizenden exemplaren te lopen. Soms is een bestelling van vijf exemplaren al voldoende. Deze websites geven je vaak wel een net iets ruimer aanbod in de mogelijkheid om je tas of koffer nog iets meer aan te passen: soms geven ze je de keuze in verschillende merken of materialen van de tas die je wil laten versieren met een logo of afbeelding. 

Meer weten? Kijk op Relatiegeschenken.nl

Leave a Response