Tips

Waarom kiezen voor rolgordijnen op maat van een specialist?

rolgordijnen
1.16Kviews

Ga jij binnenkort nieuwe rolgordijnen aanschaffen? Maar twijfel je nog tussen klant-en-klare rolgordijnen van een bouwmarkt en rolgordijnen op maat van een specialist? Lees hier waarom je het best kunt kiezen voor een rolgordijnen op maat van een expert. Er zijn namelijk veel voordelen ten opzichte van kant en klare rolgordijnen van de bouwmarkt.

Verschil in kwaliteit

Bouwmarkt rolgordijnen zijn erg goedkoop en beschikbaar in standaard maten. Je kunt de rolgordijnen zelf op maat maken. Een voorbeeld zijn de rolgordijnen van de Kwantum, Praxis, maar ook Ikea rolgordijnen. Deze keuze is ideaal als je voor tijdelijk rolgordijnen zoekt. Maar een nadeel de rolgordijnen blijven niet lang mooi, er komen gauw kreuken en deuken in.

Als je rolgordijnen aanschaf bij een specialist of van een bekende merknaam, hebben de rolgordijnen een hogere kwaliteit. De levensduur van deze rolgordijnen is een stuk langer; je kunt het echt zien als een investering. Het enige nadeel ten opzichte van bouwmarkt gordijnen is de prijs.

Op maat laten maken door de specialist

Je kunt gaan voor de goedkopere klant-en-klare rolgordijnen, maar je moet deze zelf op maat maken. De afwerking is niet te vergelijken met op maat gemaakte rolgordijnen door een specialist. Je hebt bovendien geen garantie op bouwmarkt rolgordijnen die je zelf op maat maakt. Bij de RolgordijnenExpert.nl heb je standaard 2 jaar garantie op fabrieksfouten. Ook heb je bij bouwmarkten maar beperkte opties in het samenstellen van jou rolgordijn. 

Rolgordijnen op maat overtreffen de standaard kant en klare rolgordijnen die vaak net niet perfect aansluiten. Bij deze rolgordijnen specialist kun je rolgordijnen samenstellen van 30 cm tot 4 meter breed. Nog een voordeel is dat je het rolgordijn helemaal naar wens kan samenstellen. Je bepaalt niet alleen de afmetingen, maar ook de kleur, het type stof, de mate van luxe en de afwerking. Met een ruime kleurencollectie is er altijd een mooie kleur die aansluit op jouw interieur. Kortom:

  • Geen kieren en gaten: past precies
  • XL rolgordijnen tot 4 meter
  • Geschikt voor alle type ramen
  • Verzekerd van een mooie afwerking
  • 100% naar wens samenstellen

Hoeveel kost een kwaliteitsrolgordijn op maat?

Maatwerk hoeft niet altijd duur te zijn; het is er in elke prijsklasse. Een rolgordijn op maat bijvoorbeeld is een goedkope vorm van binnen-zonwering. De prijzen verschillen per uitvoering, want als je kiest voor veel extra opties dan zal de prijs wel hoger worden. Een kwaliteit rolgordijn wordt op maat gemaakt en heb je al vanaf € 29. Dit is een licht doorlatend rolgordijn met de standaardopties en kleinste maten. Zo’n rolgordijn heeft een kunststof ketting en een aluminium onderlat en standaard zijsteunen. Stel hier zelf een goedkoop licht doorlatend rolgordijn samen: https://www.rolgordijnenexpert.nl/lichtdoorlatend 

69 Comments

Leave a Response