TipsVrouwen

Wat zijn goede werkschoenen voor dames?

704views

Bij het fabriceren van werk- en veiligheidsschoenen voor dames wordt rekening gehouden met  model en pasvorm. Werkschoenen voor dames zijn smaller dan  heren- en unisex werkschoenen, waardoor de werkschoenen perfect zijn aangepast aan de pasvorm van de dames. Dit garandeert optimaal comfort en beschermt je voeten goed. Daarnaast is het, gezien het gewicht van dames werkschoenen, lichter dan de gemiddelde heren werkschoen. Werkschoenen voor dames moeten goed passen en goed lopen. We lopen immers meer op  werkschoenen dan op jouw eigen sneakers.

Waarom goed zorgen voor je voeten?

Onze voeten zijn het minst herkenbare deel van ons lichaam, maar ze hebben de grootste zorg nodig. Veel mensen beschouwen werkschoenen als iets voor op het werk, maar vergeten dat ze altijd gedragen worden.Om dus niet alleen je voeten gezond te houden, maar ook rug-, nek- en knieklachten te voorkomen, heb je steun schoenen nodig. schoenen zijn erg belangrijk. Daarom is het hebben van goede werkschoenen zo belangrijk. Zo blijf je fit en vind je altijd de juiste werkschoenen voor jou en je baan!

Welke normeringen dames werkschoenen?

 In de bouw zijn standaard werkschoenen verplicht en is het belangrijk om je daaraan te houden. Zonder veilige werkschoenen ben je vaak niet welkom waar je ze nodig hebt. Werkschoenen zijn ontworpen volgens verschillende normen, omdat niet overal dezelfde veiligheidseisen gelden. Deze normen helpen u bij het kiezen van de juiste werkschoenen en geven u informatie over welke werkschoenen geschikt zijn voor uw werk, meestal S1P, S3 werkschoenen zijn standaard. Werkschoenen van deze normen hebben een waterdichte zool en een beschermende neus.

Wat is het verschil tussen heren en dames werkschoenen?

Veiligheidsschoenen zijn voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen. Dames Werkschoenen met S3-veiligheidsvoorzieningen zijn net zo veilig als S3 heren werkschoenen. Dit zijn de verschillen in het kort:

  •  maat
  •  pasvorm
  •  gewicht
  •  looks

68 Comments

Leave a Response