TipsVrouwenVrouwenzaken

Welke extensions zijn het beste?

Welke extensions zijn het beste?
674views

Wil jij ook een dikke bos met glanzend en lang haar? Helaas is niet iedereen daarmee gezegend. Hier hoef je overigens helemaal niet om te treuren, want gelukkig bestaan er haarextensions. Ieder kort kapsel kun je hiermee veranderen in een mooie bos met lange lokken. Zit jij erover te denken om haarextensions te nemen? Maar heb je geen idee wat voor soort extension voor jou het beste is? Voor iedereen die dik haar wil hebben én lange lokken zijn haarextensions dé oplossing. Er zijn verschillende soorten extensions, zoals bijvoorbeeld tape extensions (hier lees je alles over tape extensions) of wax extensions. In dit blog zetten we alle soorten voor je op een rij.

Waxextensions

Aan het einde van de extension zit een stukje was, die wordt gesmolten en vastgezet aan je eigen haar door middel van een warmte tang. Waxextensions blijven tot drie maanden in je haar zitten. Omdat je haar groeit, zakken ze er na die drie maanden langzaam uit. Het is mogelijk om de extensions opnieuw van wax te voorzien en ze dus opnieuw in je haren te laten plaatsen.

Clip-in extensions

Je kunt clip-in extensions zelf aanbrengen in je haar en ze ook zelf weer verwijderen. Wil je ze mooi houden, dan kun je ze uit doen als je gaat slapen of onder de douche gaat. Je kunt de clip-in extension met een clipje vastmaken aan je eigen haar. Het is even oefenen om ze mooi in je haar aan te brengen, maar als je een paar keer hebt geoefend is het een simpele handeling.

Flip in extensions

Wil je een wat makkelijker haarextension dan de clip-in, dan is de flip in haarextension misschien iets voor jou. Deze extensions zitten aan een doorzichtige draad vast en bestaan uit één mat. Deze kun je over je hoofd trekken. Je eigen haar trek je dan vervolgens over het doorzichtige draad heen. Deze zie je dan niet meer zitten. Als het het strak om je hoofd zit kan het voorkomen dat het gaat snijden en dat is wel een nadeel van de flip in extensions.

Tape extensions

Tape extensions worden aan je eigen haar vastgemaakt en deze extensions blijven dus voor langere tijd in je eigen haar zitten. Je hoeft er bijna niets aan te doen, behalve het haar natuurlijk goed verzorgen. Twee stukjes tape worden aan de onder-, en bovenkant van je haar bevestigd. Met deze extensions zie je haast niet dat je ze draagt en is dus zeker aan te raden. Hier lees je alles over tape extensions.

Leave a Response