TipsVrouwenVrouwenzaken

Wat is de juiste keuze: acrylnagels of gelnagels

Wat is de juiste keuze acrylnagels of gelnagels
1.69Kviews

Voor vrouwen zijn verzorgde handen en nagels een must. je eigen nagels mooi lakken of toch kiezen voor kunstnagels. Kies je voor het tweede dan is er keuze uit twee mogelijkheden: gelnagels of acrylnagels. Wat precies het verschil is en welke voordelen deze kunstnagels hebben, vertellen wij je graag!

Gelnagels

Gelnagels kunnen je nagels verstevigen. Wil je dat, dan wordt er gel op de nagels aangebracht. Dat hard uit en verstevigd je nagels. Ook is verlenging mogelijk. Dat kan met behulp van tips of sjablonen. Bij beide mogelijkheden wordt zal de gel enige tijd moeten uitharden onder een UV lamp.

De plaatsing van gelnagels gaat als volgt: eerst worden je nagels grondig schoongemaakt. Daarna nog eens vetvrij, zodat de gel goed kan hechten. Kies je voor een verlenging, dan heb je de keuze tussen tips en sjablonen waarop rechtstreeks gebouwd wordt. Kies je voor tips, dan wordt dat aan je nagels gekleefd en meteen bijgevijld. Bij sjablonen en tips worden meerdere lagen op de nagel aangebracht. De nagelstyliste start met een basislaag, daarop volgen kleurlagen. Meestal zijn dat er twee. Als laatste volgt nog de toplaag die het geheel beschermt.

Voordelen van Gelnagels

  • Het zetten van gelnagels, geeft in mindere chemische geur af
  • Veel kleur- en nailart mogelijkheden
  • Zorgt voor een diepe glans.
  • Geeft een natuurlijk look. 

Acrylnagels

Net Als gelnagels zorgen acrylnagels ook voor die stevigheid en geeft het ook de mogelijkheid op verlenging. Acryl is een kneedbaar bolletje, gemaakt van poeder en vloeistof.  Voordat de acrylnagels gezet worden, worden eerst je nagels gereinigd, je nagelriemen teruggeduwd en ook worden je nagels gevijld. Ook nu volgt de keuze om voor een tip of sjabloon te kiezen. Is een van deze twee aangebracht dan wordt alles in een mooie vorm gevijld. Het drogen werkt anders dan bij gelnagels, bij het drogen wordt namelijk geen UV lamp gebruikt. dat is niet nodig, want de gelnagels drogen door de buitenlucht. Wil je acrylnagels aanschaffen? Dat kan bij groothandel acrylnagels

13 Comments

  1. Wow, wonderful blog structure! How lengthy have you been blogging for?
    you made blogging look easy. The total glance of your site is wonderful, as
    well as the content! You can see similar here e-commerce

Leave a Response